• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_ItsOlli_

(¿^•^¿) Olli (¿^•^¿)
Háj,
něco k tomu napíši...

Co já vím, tak kopírování nicku normálního (ne člena Admin-Teamu) hráče není (tedy pokud vím) nijak trestné...
Proto není na místě požadovat o ban na účet daného hráče, nebo nahléhat na něj, aby si nick změnil a vyhrožovat banem...

Jen tak pro zajímavost - když jsem ještě hrál za nick OldaPolda88, tak se připojil hráč OldaPolda8, a ačal mi psát, že kopíruji..

Proto udělám toto @MrZaky ,myslím, že můžeš dát //LOCK, pokud se tedy nepletu :emoji_slight_smile:
Toť z mé strany vše..

Krásný zbytek dne ,Olli©

Naposledny upraveno:

_yyySepii

Antichr†st
Ahoj,

nepřipadá mi, že by "CsJaSomYusufcan" a "yusuf178" byly nějak shodné nicky.:emoji_cold_sweat:
No, i kdyby ty nicky byly nějakým způsobem shodné, a hráč by vytvořil daný "účet" se záměrem kopírovat tě, tak hráči nemají právo vyhrazovat si vlastnictví nějakého nicku.

Takže je mi líto, zamykám.:emoji_grin:

Flafy_

Hladový Builder
Každý si může mít nick který chce pokud nebude nijak vulgární nebo jasně podobné člena admin teamu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.