• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

T0_R4K

Nový člen
Dnes sem se s hráčem Ondra598CZ na něčem dohodly že mi s něčím pomůže tam sem mu dal za odměnu 9Trilionů předem že to chce jinak mi nepomůže a ani nepomohl odpojil se

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Dnes sem se s hráčem Ondra598CZ na něčem dohodly že mi s něčím pomůže tam sem mu dal za odměnu 9Trilionů předem že to chce jinak mi nepomůže a ani nepomohl odpojil se
tvoja chyba, proti žiadnemu pravidlu to nieje, pokiaľ mal robiť nejakú prácu a pod., za ktorú by si mu zaplatil, tak to mal najpred urobiť, ptm si mu mal poslať money, server ručí za obchody cez trade, ale chápem, že toto "nejde" cez trade..
@MrZaky //lock

Keyio

00:00 AM
Pallička to tu napsala pěkně.

Příště holt nesmíš být tolik důvěřiví. Hráči rádi okrádají ostatní.
Nech ho příště si to odpracovat a pak mu zaplať. Nebo můžeš zkusit poslat malou částku po každé odpracované fázy. Pokud hnedka po prvních penězích zdrhne, tak se tolik neděje.

Každopádně, příště si to foť. Tak či tak jde o podvod a hráč může být potrestán s důkazy. Už to tu i bylo.

Uzavřeno.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.