• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Petr Křupka

Nový člen
Hráč, jménem Petanek_CZ mě podkopal. Napsal jsem příkaz pro vrácení zpět na ostrov. Bohužel jsem zemřel... On už tam stál a čekal na mé věci. Vzal mi je všechny. Totéž se stalo mému kamarádovi ThePlayerPvP. Nemám žádné důkazy, maximálně tohoto svědka. Věřte, že bych nikdy nedával na fórum nějakou stížnost jen tak. Ty věci mě docela naštvaly. Krom dalších věcí tam byl stack diamantových bloků nebo dvě dračí hlavy..

Děkuji za pozornost a ochotnost

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Hráč, jménem Petanek_CZ mě podkopal. Napsal jsem příkaz pro vrácení zpět na ostrov. Bohužel jsem zemřel... On už tam stál a čekal na mé věci. Vzal mi je všechny. Totéž se stalo mému kamarádovi ThePlayerPvP. Nemám žádné důkazy, maximálně tohoto svědka. Věřte, že bych nikdy nedával na fórum nějakou stížnost jen tak. Ty věci mě docela naštvaly. Krom dalších věcí tam byl stack diamantových bloků nebo dvě dračí hlavy..

Děkuji za pozornost a ochotnost
svedkov nebereme a keď nemáš dôkazy.. @Fikiplay //lock

Delfik

Člen
Zdravím, budou potřeba důkazy, protože bez nich nemůžeme banovat.

Každopádně, jak tě mohl hráč podkopat, ty jsi mu povolil stavbu na svém ostrově ?
Pokud ano, tak za to neneseme zodpovědnost.

TEXZT

           
Dohledal jsem za tebe pravidla:) 109. V případě že hráč podává stížnost na vedení serveru je povinen předložit všechny dostupné důkazy (fotografie, videa, zprávy atd.), jestliže tak neučiní vedení serveru může stížnost zamítnout či smazat bez udání důvodů.
110. Při podání stížnosti na hráče platí stejná pravidla jako při podání stížnosti na vedení serveru.
Tím pádem musí mít aspoň ten tvůj kámoš důkazy... (hold pravidla jsou pravidla...)

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Háj,
takže si to shrneme.
Zjevně nemáš důkazy o tom co hráč provedl.
Za těchto okolností je nutné aby tvůj svěděk buď : - dodal důkazy
Nebo a by jsi ty : - dodal důkazy
Pokud se tak nestane tak tě okazuji na pravidla : 109,110 - jak již zdůraznil @Karl0sOriginal .
Pokud tedy nikdo nedodá důkazy stížnost bude muset být zamítnuta bez jakýchkoliv důsledků v podobě potrestání hráče či navrácení věcí.
Pokud tedy nikdo důkazy nedodá prosím //LOCK.

Itz0ld4P0ld4PwP

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.