Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován.
Discord invite link: Odkaz
když nahlašuješ nějaké hráče, tak musíš dodat důkazy ve formě logu,screenu,videa, čímž by se to prokázalo.
Dle informací v takové podobě, které jsi zde předal se to dá brát jen jako doměňku a né prohřešek.
Příspěvěk ještě nechám nějakou dobu odemknutý pokud by jsi získal důkazy. :emoji_stuck_out_tongue:
Na svoji ochranu . Tvá reska he volne pristupna vsem neni zde zablokovany move a u ME nemas ani security terminal tudiz kdokoliv napise do chatu red to a nazev modpacku se dostane na tvou resku a bohuzel proti pouzivani wrenche se clovek neubrani jak jsem se Sam presvedcil kdyz jsi me vymontoval pulki ME a to mam narozdil od trbr zakazany na resce Move a ty jsi byl jediny kdo ho tam mel kvuli tomu ze jsem to ho nemohl zakazat a po znovupripojeni po crashy jsi byl pryc ty I muj ME system a to je duvod proc jsem Te nechtel port out. A navic tva veta ze jsi oar veci ziskal tak ty jsem ti dal ja za cenu ze jsem so downgradnul autocraft a kapacitu disku
Omlouvam se za chyby pisu na mobilu.
Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají personalizovat obsah, udržovat přihlášené uživatele, chránit a zlepšovat naše služby.
Procházením stránky souhlasite s využíváním "cookies".