• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Už mě dost Iritujou lagy na vanille. Neustále nic nepadá z blocků, nejsou otevírat chestky ale kdy mi fakt přetekl pohár bylo když v netheru podemnou zmiznul block a já spadl do lávy ve full dia do lávy... To s tím fakt nejde nic dělat hodně lidí si stěžuje

_yyySepii

Antichr†st
Nu, nevím.. Já na vanille trávím v poslední době dosti času a nikdy jsem nezažil žádné lagy. Nemůže to být třeba verzí, kterou používáš? (Starší verze se serverem bugují)..

Nu, nevím.. Já na vanille trávím v poslední době dosti času a nikdy jsem nezažil žádné lagy. Nemůže to být třeba verzí, kterou používáš? (Starší verze se serverem bugují)..
Nevím, ale spoustu lidí si stěžuje a když je třeba lag tak všíchni začnou psát do chatu

Silverfish003

Aktivní člen
Tohle znám, to dokáže člověka parádně vytočit. Já na vanille nehraji, je to tam rozgriefované (nevím zda je to naschvál nebo úmyslně) tam jsou fakt velikánské díry takže tam snadno umřete na fall damage. Tak teď k těm bugům. Pokud máš verzi 1.11.2 nebo jak jsi tady zmiňoval 1.12.2 ani se ti nedivím. Dříve když jsem hrál na vanille na 1.11.2 (celkem nedávno) bylo to na serveru příšerné samý lagy... ale teď když jsem změnil na 1.12.2 tak je to perfekní - Přesto se ale někdy naskytnou lagy, bugy nebo i něco jako TOBĚ.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.