• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Dříve jsem začal s tím projektem, ale úplně jsem ho nedomyslel. Začal jsem znovu a snad už konečně tou správnou nohou.

Zkusím Vám Landeras trochu přiblížit
  • Landeras je takové menší město, které prosperuje díky těžbě jílu a z něj se vyrábějícím cihlám.
  • Landeras, ostatně jako každé jiné přímořské město, žije i rybolovem.
  • Díky tomu, že je u moře, tak je lodní přeprava tou nejvíce využívanou.
  • Je na relativně rovné části pobřeží a u velmi hustého lesa, nemusí tedy dřevo importovat
  • Našlo se i pár zemědělců, kteří pěstují obilí, kterého je nyní přebytek a je také sortimentem, kterým se Landeras pyšní. Nicméně jíl zůstává hlavním zdrojem příjmů.
  • Landeras přijal náboženství jménem Arietismus
Pokud Vás něco napadá, co za informace bych mel doplnit, napište mi prosím soukromou zprávu, použité nápady budou odměněny.
Zároveň Vám chci poděkovat za podporu a za pomoc

Použitý Resource Pack: Conquest

Coming soon

Tak jsem dodělal interiér kostela, pro který stále nemám pojmenovanou víru. Zítra bych ho měl dodělat i zvenku, tak vám to sem poté přidám. Děkuji za podporu v tomto projektu.
(6. 2. 2016)

Kostel tedy už je kompletní, možná už jen přidělám hřbitov. Jedinou vadou na kráse, je chybějící jméno víry. Snad se bude líbit alespoň ta budova.
Děkuji za podporu v tomto projektu.
(7. 2. 2016)

Dneska jsem dodělal skoro celý hřbitov.
Proč jen skoro? Chybí mi jména nebožtíků, pokud máte nějaké pěkné jméno, které by se tam hodilo, neváhejte mi jej poslat zprávou na webu.
Stejně tak můžete stále zasílat jména náboženství
Přidávám anketu, kde můžete rozhodnout, co dalšího budu stavět
Nakonec jsem si vzpomněl i na jednu informaci, kterou jsem zapomněl zmínit. (rybolov)
Děkuji za podporu v tomto projektu
(10. 2. 2016)

Po dlouhém zpoždění jsem dodělal onen hostinec. O jméně můžete opět rozhodovat vy.
Další věc do které se pustím bude radnice s ubytovnou milice, která skončila druhá.
Další věcí je název víry v Landerasu, tím se s 18 hlasy stal Arietismus.
Tento název mi zaslal KabinCZ a jako odměnu získává na Skyblocku moji hlavu. Další náboženství byli Bozhenismus (7 hlasů), Byzantismus (6 hlasů), Exovin (5 hlasů) a Erenismus (2 hlasy) a hráčům, kteří mi zaslali tyto názvy odměna také nemine, byť mnohem menší.
Také jsem upustil od 3D models addonu k Resource Packu Conquest, protože docházelo k menšímu problému se stoly.
(29. 2. 2016)

Dodělal jsem onu radnici s ubikacemi pro milici. Snad se bude líbit. Rozhodl jsem se nedělat screeny z interieru, ale pokud budete chtít, tak se kdykoliv můžete podívat sami. Přijímam každou /tpa žádost. Pokud jsem tu vaši nepřijal, tak jsem AFK nebo řeším něco u jiného hráče.
V následujících dnech mám v plánu udělat několik dalších mnohem menších budov pro obyčejné obyvatele Landerasu, především pro rybáře.
(6. 3. 2016)

Dokončil jsem pár menších domů a přidal menší věž. Upravil zeď podél břehu, přidal malé molo a opravil cesty mezi domy.
No podívejte se sami. Teď planuju se postit do dalšího plotu a poté co dokončím i ten, tak jsou v plánu stoky pro oba ploty.

Výsledek ankety ohledně názvu hostince:
  1. Red Dragon Tavern (30 hlasů)
  2. Yelling Dwarf Inn (16 hlasů)
  3. Thirsty Dagger Inn (15 hlasů)
  4. Falling Assassin Tavern (8 hlasů)
  5. Loud Thief Pub (6 hlasů)

Další velký update, tentokrát jsem jsem zapracoval na celém novém plotu a udělal i část přístavu. No, co bych to dál natahoval, podívejte se sami.

Přílohy

Naposledny upraveno:

Trewish

Dneska jsem dodělal skoro celý hřbitov.
Proč jen skoro? Chybí mi jména nebožtíků, pokud máte nějaké pěkné jméno, které by se tam hodilo, neváhejte mi jej poslat zprávou na webu.
Stejně tak můžete stále zasílat jména náboženství
Přidávám anketu, kde můžete rozhodnout, co dalšího budu stavět
Nakonec jsem si vzpomněl i na jednu informaci, kterou jsem zapomněl zmínit.
  • Landeras, ostatně jako každé jiné přímořské město, žije i rybolovem
Děkuji za podporu v tomto projektu

Přílohy

Trewish

Vyhrál hostinec s kovárnou. Pustím se tedy do tohoto.
Přidána anketa s výběrem názvu víry.

Naposledny upraveno:

Trewish

Po dlouhém zpoždění jsem dodělal onen hostinec. O jméně můžete opět rozhodovat vy. Další věc do které se pustím bude radnice s ubytovnou milice, která skončila druhá.
Další věcí je název víry v Landerasu, tím se s 18 hlasy stal Arietismus. Tento název mi zaslal KabinCZ a jako odměnu získává na Skyblocku moji hlavu. Další náboženství byli Bozhenismus (7 hlasů), Byzantismus (6 hlasů), Exovin (5 hlasů) a Erenismus (2 hlasy) a hráčům, kteří mi zaslali tyto názvy odměna také nemine, byť mnohem menší.
Také jsem upustil od 3D models addonu k Resource Packu Conquest, protože docházelo k menšímu problému se stoly.

Přílohy

Trewish

Přidána anketa ohledně názvu Hostince. Rozhodl jsem se pro anglické názvy, protože v nich není diakritika a zní mi líp. Abyste porozuměli názvům, přidal jsem i český překlad pro ty méně zdatné v angličtině.

Burák

̿’ ̿’\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ༼☉ɷ⊙༽
Upřímně, nic hezčího jsem v Minecraftu v živote neviděl :eek:

Trewish

Dodělal jsem onu radnici s ubikacemi pro milici. Snad se bude líbit. Rozhodl jsem se nedělat screeny z interieru, ale pokud budete chtít, tak se kdykoliv můžete podívat sami. Přijímam každou /tpa žádost. Pokud jsem tu vaši nepřijal, tak jsem AFK nebo řeším něco u jiného hráče.
V následujících dnech mám v plánu udělat několik dalších mnohem menších budov pro obyčejné obyvatele Landerasu, především pro rybáře.

PS: Někteří se ptali, proč už neděkuji za podporu. Protože všichni víme, že jsem vám vděčný za podporu :D

Přílohy

Trewish

Tak jsem zpět po delší době. Omlouvám se za čekání, měl jsem menší stavitelský blok.
Dokončil jsem pár menších domů a přidal menší věž. Upravil zeď podél břehu, přidal malé molo a opravil cesty mezi domy.
No podívejte se sami. Teď planuju se postit do dalšího plotu a poté co dokončím i ten, tak jsou v plánu stoky pro oba ploty.

Výsledek ankety ohledně názvu hostince:
  1. Red Dragon Tavern (30 hlasů)
  2. Yelling Dwarf Inn (16 hlasů)
  3. Thirsty Dagger Inn (15 hlasů)
  4. Falling Assassin Tavern (8 hlasů)
  5. Loud Thief Pub (6 hlasů)

Přílohy

Trewish

Další velký update, tentokrát jsem jsem zapracoval na celém novém plotu a udělal i část přístavu. No, co bych to dál natahoval, podívejte se sami.
V nejbližší době se vrhnu na podsvětí města :D
Ony to budou jen stoky, ale i tak

Přílohy

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.