P
PVNST
Návštěvník

Zdravím, poslední dobou jsem přemýšlel, že bych chtěl udělat něco, na co by se nezapomnělo a jak bych toho chtěl dosáhnout ?
O co se jedná, jestli znáte věci typu drtivá porážka, wipeout apod, tak jsem se rozhodl udělat něco podobného, a to na SKYBLOCKU ! Znova opakuji, skyblock !
Udělal bych to stylem asi tím, že bych natahal na Skyblock desítky až stovky hráčů na svůj IS, kteří by si usedli na tribuny a z nich vybral 10-15 účastníků dle času a zájmu
Poslední dobou si stěžujete, že je málo eventů, tak aspoň, že by se udělalo tohle
Kdy a kde ?
Doufám, že se zastavíte a společně si užijeme blížící se konec školního roku !
Překonávání překážek budu měřit časem abych rozhodl o vítězi, výherci budou první 3 místa, to první tedy oceněné nějak více, o cenách ještě popřemýšlím, tak aby to mělo cenu i pro ty nejbohatší se zúčastnit
,Váš PVNST - Organizátor Akce
Jen takový detail, ty postavičky ,,fake diváků,, mi zmizely, tudíž byste měli dorazit vy
A zlobivé děcka, co budou dělat bordel házím do díry
EDIT: Jo a nějakou drobnůstku a zkusit si to proskákat můžete i vy, udělám to tak, aby prostě si tu událost užili všichni
Ještě mě napadlo, že bych mohl třebas vždycky pustit skupinku pár lidí a kdo z nich by byl první by postoupil do dalšího kola a pak to druhé kolo by bylo výherní na první 3 místa...
Přílohy
-
863 KB Zhlédnutí: 318
-
839.1 KB Zhlédnutí: 257
-
1.2 MB Zhlédnutí: 285
-
435.2 KB Zhlédnutí: 277
-
768.8 KB Zhlédnutí: 265
-