• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Leo307

Člen
Ahoj lidi :emoji_smiley: Dnes jsem se rozhodl že vám uspořádám event :emoji_smiley: Build event je na creativech :emoji_smiley: Podmínky pro vstup: 1. Napiš svůj nick
2.Číslo creativu
3. Přidejte si mě do friends a az budu na serveru a budete mít dostavěno napište mi a já vám to ohodnotím :emoji_smiley: (Ps. Po soutěži si všechny vymažu) Téma a výhra:
Téma je Fantasy :emoji_smiley: Prosím nestavte vulgarní stavby.Za to je vyhození se soutěže. Výhra: Na 2 creativu:
1.Místo moje headka,a možná někoho s a-t 2. Moje headka,taky někdo s a-t
3. Moje headka a někdo s a-t, -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Creative 1-
1.Moje headka(+ návod na vaší)
2. Moje headka a vipko co vám udělá armor stand(jak budete chtít) 3.Moje headka a vipko co vám udělá barevnou cedulku(Jak budete chtít)

FatihAga

Velmi známý člen
Na čo mi je tvoja hlava , ešte na creativu , to aby som teraz staval zas neviem čo .. Čím si taký významný , teda tvoja headka, ani ťa nepoznám lol .. môj názor ;-)

FatihAga

Velmi známý člen
Nemáš cenu , nerob event. Poradil by som aspoň teda veci alebo money na survival serveroch , myslím že lepšia cena ako toto. A na žiadný cr nejdem.

Interminer

Aktivní člen
Ahoj lidi :emoji_smiley: Dnes jsem se rozhodl že vám uspořádám event :emoji_smiley: Build event je na creativech :emoji_smiley: Podmínky pro vstup: 1. Napiš svůj nick
2.Číslo creativu
3. Přidejte si mě do friends a az budu na serveru a budete mít dostavěno napište mi a já vám to ohodnotím :emoji_smiley: (Ps. Po soutěži si všechny vymažu) Téma a výhra:
Téma je Fantasy :emoji_smiley: Prosím nestavte vulgarní stavby.Za to je vyhození se soutěže. Výhra: Na 2 creativu:
1.Místo moje headka,a možná někoho s a-t 2. Moje headka,taky někdo s a-t
3. Moje headka a někdo s a-t, -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Creative 1-
1.Moje headka(+ návod na vaší)
2. Moje headka a vipko co vám udělá armor stand(jak budete chtít) 3.Moje headka a vipko co vám udělá barevnou cedulku(Jak budete chtít)
Špatné se v tom orientuji, a výhry su na nic
A příště to podtrhni 2x :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.