• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Pochopil/a jsi to?

• Total voters
    23
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Svět se dělí na dvě skupiny lidí, takže
  1. Dominantní
  2. Otroci

• Dominantní jedinci jsou ti co mají vysoké ego a vše vždycky musí mít ku příkladu - Já když jsem s partou někde rozhoduji o tom co se bude dělat, jsem dominantní protože chci být vůdce, otroci(Nemyslím jako "doopravdický" otroci, prostě jsem tu skupina takhle pojmenoval) jsou prostě ostatní co se podřídí a nemají kecy k tomu, ku příkladu Mám tu partu a jsme v ní 2 dominantní a 2 otroci = To nedopadne dobře! Protože když dám návrh na to že jdem na hřiště a ten druhý dominantní chce jít na fotballové hřiště okamžitě to navrhne a je proti mému návrhu (a.k.a rozkazu) Nebude poslouchat a opustí skupinu páč není vůdcem, tyto vlastnosti přebíráme od rodičů ku příkladu bohatí jedince jsou vždy egoistycký dominantní (ne nedokončím to!) .... Protože vědí že jsou bohatí a musí být top, přesuneme se zpět k otrokovi člověk s tímhle označením jsou vlastně posluhovači, mám o hodně mladšího kamaráda a ten by udělal pro mě cokoliv páč jsem prostě boss.
Doufám že jste z toho pochopily proč lidé kradou atd. pokud ne..

Lidé mají ego, ego je tvoří dominantními a dominance vede k nenávisti vůči ostatním páč když napíše do chatu ty malej **** dej mi dia a on mu je nedá naštve se protože je zvyklý že je prostě boss, proto krade či griefuju to platí i u griefingu lidé griefují páč mají ostatní hezčí stavby než jeho (její) samotné.

Takže tyto lidé se chovají egoistycky protože jsou zvyklý že mají vše co si zamanou..
A JESTLI TO POŘÁD NĚKDO NEPOCHOPIL JE TU JEŠTĚ JEDNA VYSVĚTLIVKA!
Karlík a továrna na čokoládu, ta holka co chce veverku, je egoistická a vždy měla vše co si zamane...

Když potkáte tohoto člověka, radím jen jednu věc, nebavte se s ním.. S = $

...

_Pyotr

Velmi známý člen
Dobře, napsal jsi tu něco, podle čeho jsme se snad vždy všichni orientovali. Jinak jsi zapomněl na 3. skupinu, dominantní jedinci, kteří se podvolí návrhu druhého.

koza37

Iluminát
I mean, myšlenka vcelku v pohodě, ale v reálu to tak není. Příjde dominantní a řekne partě, co chce jít do kina: JDEM DO PARKU. oni půjdou. Ale když bude v té partě i holka, která se mu líbí, tak řekne: ok tak do kina.

Ta holka nemusí být dominantní, kdyby se klukovi nelíbila tak si svůj názor neprosadí, understand?

Dobře, napsal jsi tu něco, podle čeho jsme se snad vždy všichni orientovali. Jinak jsi zapomněl na 3. skupinu, dominantní jedinci, kteří se podvolí návrhu druhého.
Pak jsi buď silnější nebo máš navrch.. :) Jinak takové lidi neexistují, :) Ale v podstatě ano.

Chemicky

Inkvizitor
Něco podobnýho ze mě vypadne po půl lahve whisky. Koukám, že tobě stačí i obyčejný čaj (pepsi, mattonka, prostě cokoli nealko) xD xD

Aha majetek daného jedince automaticky vypovídá i o jeho osobnosti.
Ne, člověk který se váží věcí tzn. Ten co k bohactví přišel potom co byl chudý je v pořádku, ten co se tak narodil má prostě všechno u pr** a musí mít vše páč je bohatý.

Nikdy bych si nedovolil říct že jsi snobská ***** když tě neznám, ale jen vím že jsou bohatý protože záleží jak jsi k tomu přišel, a jak tě navykly rodiče, :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.