HauntedNick
Člen
Svět se dělí na dvě skupiny lidí, takže
Lidé mají ego, ego je tvoří dominantními a dominance vede k nenávisti vůči ostatním páč když napíše do chatu ty malej **** dej mi dia a on mu je nedá naštve se protože je zvyklý že je prostě boss, proto krade či griefuju to platí i u griefingu lidé griefují páč mají ostatní hezčí stavby než jeho (její) samotné.
Takže tyto lidé se chovají egoistycky protože jsou zvyklý že mají vše co si zamanou..
A JESTLI TO POŘÁD NĚKDO NEPOCHOPIL JE TU JEŠTĚ JEDNA VYSVĚTLIVKA!
Karlík a továrna na čokoládu, ta holka co chce veverku, je egoistická a vždy měla vše co si zamane...
Když potkáte tohoto člověka, radím jen jednu věc, nebavte se s ním..S = $
...
- Dominantní
- Otroci
- Dominantní jedinci jsou ti co mají vysoké ego a vše vždycky musí mít ku příkladu - Já když jsem s partou někde rozhoduji o tom co se bude dělat, jsem dominantní protože chci být vůdce, otroci(Nemyslím jako "doopravdický" otroci, prostě jsem tu skupina takhle pojmenoval) jsou prostě ostatní co se podřídí a nemají kecy k tomu, ku příkladu Mám tu partu a jsme v ní 2 dominantní a 2 otroci = To nedopadne dobře! Protože když dám návrh na to že jdem na hřiště a ten druhý dominantní chce jít na fotballové hřiště okamžitě to navrhne a je proti mému návrhu (a.k.a rozkazu) Nebude poslouchat a opustí skupinu páč není vůdcem, tyto vlastnosti přebíráme od rodičů ku příkladu bohatí jedince jsou vždy egoistycký dominantní (ne nedokončím to!) .... Protože vědí že jsou bohatí a musí být top, přesuneme se zpět k otrokovi člověk s tímhle označením jsou vlastně posluhovači, mám o hodně mladšího kamaráda a ten by udělal pro mě cokoliv páč jsem prostě boss.
Lidé mají ego, ego je tvoří dominantními a dominance vede k nenávisti vůči ostatním páč když napíše do chatu ty malej **** dej mi dia a on mu je nedá naštve se protože je zvyklý že je prostě boss, proto krade či griefuju to platí i u griefingu lidé griefují páč mají ostatní hezčí stavby než jeho (její) samotné.
Takže tyto lidé se chovají egoistycky protože jsou zvyklý že mají vše co si zamanou..
A JESTLI TO POŘÁD NĚKDO NEPOCHOPIL JE TU JEŠTĚ JEDNA VYSVĚTLIVKA!
Karlík a továrna na čokoládu, ta holka co chce veverku, je egoistická a vždy měla vše co si zamane...
Když potkáte tohoto člověka, radím jen jednu věc, nebavte se s ním..
...