• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kundros

Builderoušek
hojte :) předem než se podíváte na obrázky a budete nadávat na to že kopíruji cm tak si přečtěte tento text děkuji x3

Takže začnu. Jeden den jsem se rozmýšlel co postavit nebo co prostě dělat chápete :D Pak mně napadlo že bych mohl zkusit postavit lobby jestli to dokážu. Pak mně to napadlo že postavím lobby neboli hub jako je na craft manii (nebojte neni ve všem stejný jen v použití blocku a rozpoložení budov atd :D chápete snad) no tak sem se do toho pustil a teď se dostáváme k tomu že kopíruji cm ale stavěl jsem si to pro zábavu :p tak chci slyšet nějaké ty komentáře :D nebojte klidně mi tu napište tu kritiku :D

a ještě chci zatleskat stavitelům toho hubu na craftmanii lepe než oni to nedokáži (beaver) x3.

děkuji že jste si prohlédli obrázky a přečetli text snad :cool:

Váš Kundroško x3

Přílohy

FilipVI

Moderátor webu
Pokud se mu to nelíbí,tak nedělejte vědu. Nemusíte umět danou věc,aby jste ji mohli kritizovat.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.