• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Myslíte, že niekto hrá za mňa?

• Áno

Votes: 1 8.3%
  • Možno

Votes: 2 16.7%
  • Nie

Votes: 9 75.0%

• Total voters
    12
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DenisJ

My life is cringe
Tohle tu dneska napsalo už asi milion lidí, ale stejně ti odpovím normálne :D Použij tuto IP: 82.208.17.61:25565 Dnes se to děje asi všem

_yyySepii

Antichr†st
Nu, dost lidem to padá/nefunguje, plnou příčinu ví pouze Wake, ale toho bych neobtěžoval, protože to teď řeší a dotazy by ho jenom znervózňovali.

No, my jakožto admini nemáme přístup k serverovým databázím, ani ke zdroji, takže problém nemůžeme opravit.

Teď je to v takovém stadiu, že někomu to jde a někomu zas ne.
Nijak jinak ti pomoct nemohu, maximálně doporučit 2nd IP: 82.208.17.61:25565, případě počkat až se problém vyřeší.

Dodatečně: pokud by tě napadlo, že řešením takového problému by měl byt kick ze serveru, tak se mýlíš, protože v tomto případě ti to jenom přidá záznam, ale situaci to nevyřeší.

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Nu, dost lidem to padá/nefunguje, plnou příčinu ví pouze Wake, ale toho bych neobtěžoval, protože to teď řeší a dotazy by ho jenom znervózňovali.

No, my jakožto admini nemáme přístup k serverovým databázím, ani ke zdroji, takže problém nemůžeme opravit.

Teď je to v takovém stadiu, že někomu to jde a někomu zas ne.
Nijak jinak ti pomoct nemohu, maximálně doporučit 2nd IP: 82.208.17.61:25565, případě počkat až se problém vyřeší.

Dodatečně: pokud by tě napadlo, že řešením takového problému by měl byt kick ze serveru, tak se mýlíš, protože v tomto případě ti to jenom přidá záznam, ale situaci to nevyřeší.
2nd IP adresu už som skúšal.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Ono to není ani jak opravit :D max ho kicknout jenže to ti odpoví, že tam není. Nejlepší fix na to je restart celýho serveru... což byl před hodinou :D

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Ono to není ani jak opravit :emoji_smiley: max ho kicknout jenže to ti odpoví, že tam není. Nejlepší fix na to je restart celýho serveru... což byl před hodinou :emoji_smiley:
Tak dk za info, keď to nejde, tak to nejde, čo už. Myslím si, že je asi viac takýhto témat na fóru.

TheXDogCZ

Aktivní člen
Ahoj, hrál jsem sw za origo a pak mě to kicklo. Psalo že už jsem přihlášený tak jsem se připojil za warez ( mám svůj učet v /fr) a pořád tam jsem. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.