• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Štve vás, když nějaký Hacker dostane ban a druhý den je zase na serveru a má zase hacky?

• Štve mě to...

Votes: 14 73.7%
  • Je to super...

Votes: 0 0.0%
  • Nevadí mi to...

Votes: 5 26.3%

• Total voters
    19
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

UbyGamer

Ubynec 3:D
Zdravím, taky vás štve, když nějaký hacker dostane Ban a druhý den má zase Unban? :D...Zdá se mi to celkem nesmyslné, jelikož si potom dávají větší pozor a hacky užívají neustále... Vemte si v příkladu takového Bexe :)...

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Zdravím, taky vás štve, když nějaký hacker dostane Ban a druhý den má zase Unban? :D...Zdá se mi to celkem nesmyslné, jelikož si potom dávají větší pozor a hacky užívají neustále... Vemte si v příkladu takového Bexe :)...
Ale pak když UB nedostanou udělají si MultiAccount, a je to jěště horší...

UbyGamer

Ubynec 3:D
V tom s tebou musím sice souhlasit... Jenže je to furt dokola.... buď si udělají multiacc a budou mít zase hacky, nebo prostě dostanou unban a hacky budou mít i tak :D...

Tak snad neni tak blbej a cheaty si vymaže. Pokud ne, IP ban.

A poslední dobou stejně většina lidí dostane unban až po několika dnech. :D

Né každý to používá stále, ale dost lidí ano. Když někdo dostane bach za cheaty, tak má ban.... a né za 1 den unban.
Tak co ti vadí, když je nepoužívá? :D Jedna věc je logika unbanu a druhá věc je logika toho, co píšeš. :D

Na CM se prostě dává 2. šance... co ty víš, jednou se do role zabanovaného dostaneš ty a pak budeš brečet, že si nedostal unban. A pokud chceš tento systém nějak změnit, tak se o to pokus.

Hihijak_CZ

Velmi známý člen
Na CM jsem dost dlouho, a je to super server. Nikdy jsem necheatoval, a zatím neznám důvod, proč bych mněl dostat ban.

A ted k tomu...
Lidi se snaží cheatry z CM odstraňovat, a oni dostanou za 1 den unban. Ok, 2.šance může být, ale nějakej delší trest jaspon. :)

Jinak nemám co dodat. :)

Na CM jsem dost dlouho, a je to super server. Nikdy jsem necheatoval, a zatím neznám důvod, proč bych mněl dostat ban.

A ted k tomu...
Lidi se snaží cheatry z CM odstraňovat, a oni dostanou za 1 den unban. Ok, 2.šance může být, ale nějakej delší trest jaspon. :)

Jinak nemám co dodat. :)
Důvod banu, který za ty cheaty dostanou je ten, že tyto hráče nechceme. Znechucuje to ostatním hraní.

Když cheaty nemají, tak ať si hrajou. Pokud nejde o IP ban, nevidím důvod, proč je nenechat hrát.

orecreeper

Aktivní člen
Takže Já jsem Markos_Cze říkám to v každý annihilation v každý BedWars a řeknu to naposled nemám Žádnou KA!!! Žádné podpůrné a na pomáhající programy sem nevlastnil a vlastnit nebudu byl to omyl proto si můžete všimnout že jako důvod un-banu nemám "2. Šance" nýbrž "zrušeno" z důvodu že mi Wake věří a dělá dobře že nic zakázaného nepoužívám prostě sem trochu zkušenější v PvP ani vám nebudu říkat že mám výkonnou herní myš stejně nikdo neuvěří ale prostě NIC NEMAM !!! Konec je na Vás jestli věříte jestli ne tak je to vaše smůla :)

BananCZE

Aktivní člen
Hele lidi... není to moje věc tak mě to ´´JAKOBY´´ nevadí. To už je věc adminů a toho dotyčnýho :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.