Ale pak když UB nedostanou udělají si MultiAccount, a je to jěště horší...Zdravím, taky vás štve, když nějaký hacker dostane Ban a druhý den má zase Unban?...Zdá se mi to celkem nesmyslné, jelikož si potom dávají větší pozor a hacky užívají neustále... Vemte si v příkladu takového Bexe
...
A používá snad cheaty dál?Ne, např. Markos_Cze, dostal ban, a na druhej den jen můžu čumět...
Né každý to používá stále, ale dost lidí ano. Když někdo dostane ban za cheaty, tak má ban.... a né za 1 den unban.A používá snad cheaty dál?![]()
Tak co ti vadí, když je nepoužívá?Né každý to používá stále, ale dost lidí ano. Když někdo dostane bach za cheaty, tak má ban.... a né za 1 den unban.
Důvod banu, který za ty cheaty dostanou je ten, že tyto hráče nechceme. Znechucuje to ostatním hraní.Na CM jsem dost dlouho, a je to super server. Nikdy jsem necheatoval, a zatím neznám důvod, proč bych mněl dostat ban.
A ted k tomu...
Lidi se snaží cheatry z CM odstraňovat, a oni dostanou za 1 den unban. Ok, 2.šance může být, ale nějakej delší trest jaspon.
Jinak nemám co dodat.![]()
Měl 2. šance + 1 zabanování bylo chybný.Nechtěl jsem vás rozhádat, a za tohle se omlouvám... :/.
Jinak. Bexi měl kolik šancí?![]()