Tizios
Asi Helper
Takže ahoj rozhodl jsem se udělat taky nějaký příbeh či co
To be continued...
V tomto díle vystupovali:
@Medvide007_CZ
@MARIMR008
@_Tizi0sCZE_
@_R3pl1_
@MrRiox
@UbyGamer
@Ajaa_CZ
@Pepca_CZ
@PupikCZ
@MrWakeCZ
@Inter
@Radiko
@Flafy_LP
@Filip6_CZ
@Menclik12
@F3ryCZ
@Michaela01_CZ
@micik10
LOST PEOPLE
UBYDLENÍ
UBYDLENÍ
Po dovolené jsme už zase jeli dom.Cestu si celkem užíváme najednou říká Medvěd, který řídil "Hej! Proč mi připadá, že naše mštečko hoří co se to děje,, Všichni jsme se strachovali, když už se blížíme najednou vidí Tizi jeho zapálený dům a jak se jenom hasiči snaží zachránit město. Marimr promluvil "je konec všechno ztraceno,, "Ne,, Zakřikl z povzdálí polomrtvý Repli Medvěd se nestačil ani otočit a už viděl jenom rozpadlé tělo Repliho, ale najednou se to tělo zase vrátilo k sobě "Co se děje,, Ozval se Tizi to neni možné tělo se zvedlo a jenom z nebe se ozvalo "Zabiju vás všechny,, Polovina města zahynula procházet po mrtvolách a vidět poslední klepající se nervy. Marimr šel zazvonit na zvon a svolat všechny, kteří ještě žijí. No moc jich nebylo. Až potom co se všichni sešli tak Mari začal počítat. Mari říká "Takže ted si řekneme jména a vaše vlasnosti jdeme na to!,, "Ty jsi kdo,, řekl Mari, Já jsem Riox a jsem nebojácný a rád se rozděluji do teamu, já jsem Flafy a rád dělám pro lidi takové soutěže, Moje jméno je Inter a jsem spisovatel Já se jmenuji micik, a když bude nejhůř můžu přivolat celou narnii a tak to šlo dál bylo jich celkem 15: Mari,Tizi,F3ry,Medvěd,Riox,Uby,micik,Pupik,Pepca,Ajaa,Michaela,Flafy,Radiko,Filip a Mencl. Micka říká "A co jako jdeme dělat,, Marimr odpoví "Někdo odnáší těla a pak s něma dělá vojáky, který zničí celý svět,, a micka se táže Mariho tohle víš okud "Hhmehm... Bude lepší, když půjdem,, Micce furt vrtalo hlavou jak něco takového může vědět, když to neví ani císař Wake.
Vydáme se na sever řekl Marimr po dlouhém putování našli Repliho a Pupík říká "Repli si to ty,, A pošeptal mu "Musíme je zabít nejsem s nimi,, A najedou... nic se neozývalo Pupík mu otočil tvář a najednou tak byla díra Pupík se lekl a najednou ho roztrhal vítr, byl to neuvěřitelný vichr málem to odfouklo nás všechny, ale... Pupíka jsme už neviděli stal se objetí toho netvora. A Riox říká "Hah už je nás jenom 14,, Mencl mu na to odpoví "A to směšné? Smíš by jsi měl být smutný...,, Už byl večer a my vidíme vesničku radujeme se příjdeme tam a zeptáme se kolemjdoucího vesničana jestli nás nechá přespat v jejich vesničce on odpověděl ANO! Tady máte místnost a Tizi mu poděkuje.
Inter říká "To je supr našli jsme vesnici konečně se můžem vyspat,, Káždý s nim souhlasí. Dlouho jsme nemohli usnout tak jsme si četli knížky Tizi si třeba četl o Harry Fotrovi Riox zase četl komiks o sexu a smál se a to neustále. Po několika půlhodinách jsme usnuli a Mencl zase mluvil ze spaní o star wars takže jsme každý snili o star wars taky... Už ta noc byla nepohodlná a najednou a TIzi vidí sluneční světo otevřel oči a najednou neni v mísnosti kde spal, ale... Nééééé já jsem v
Vydáme se na sever řekl Marimr po dlouhém putování našli Repliho a Pupík říká "Repli si to ty,, A pošeptal mu "Musíme je zabít nejsem s nimi,, A najedou... nic se neozývalo Pupík mu otočil tvář a najednou tak byla díra Pupík se lekl a najednou ho roztrhal vítr, byl to neuvěřitelný vichr málem to odfouklo nás všechny, ale... Pupíka jsme už neviděli stal se objetí toho netvora. A Riox říká "Hah už je nás jenom 14,, Mencl mu na to odpoví "A to směšné? Smíš by jsi měl být smutný...,, Už byl večer a my vidíme vesničku radujeme se příjdeme tam a zeptáme se kolemjdoucího vesničana jestli nás nechá přespat v jejich vesničce on odpověděl ANO! Tady máte místnost a Tizi mu poděkuje.
Inter říká "To je supr našli jsme vesnici konečně se můžem vyspat,, Káždý s nim souhlasí. Dlouho jsme nemohli usnout tak jsme si četli knížky Tizi si třeba četl o Harry Fotrovi Riox zase četl komiks o sexu a smál se a to neustále. Po několika půlhodinách jsme usnuli a Mencl zase mluvil ze spaní o star wars takže jsme každý snili o star wars taky... Už ta noc byla nepohodlná a najednou a TIzi vidí sluneční světo otevřel oči a najednou neni v mísnosti kde spal, ale... Nééééé já jsem v
To be continued...
V tomto díle vystupovali:
@Medvide007_CZ
@MARIMR008
@_Tizi0sCZE_
@_R3pl1_
@MrRiox
@UbyGamer
@Ajaa_CZ
@Pepca_CZ
@PupikCZ
@MrWakeCZ