Tizios
Asi Helper
LOST PEOPLE
ROZDĚLENÍ
ROZDĚLENÍ
Tizi se probudil a "Já jsem v co to je? Kde to jsem? Poooomoc,, A výjde vesničan s doprovodem temné strany a promlouvá "Ano, ano ano konečně další obět kolik, že vás ted bude?... 13 hahahaa,, Tizi se strachoval a najednou vidí asi 2 lidí, které zná Tizi se usmívaj a věděl, že to dopadne dobře byl tam i Mencl, který probodl vesničana skrz na skrz s nejakou červenou magii Tizi byl už skoro za vodou, ale najednou.... byli tam ještě členi černé strany Radiko popadl jeho luk a napálil to do něj. Radiko byl vyděšený a říka "Te te ten luk on o on prošel tím tělen toho vetřelce,, Vetřelci pak zmizeli a jako by tam nebyli. Tizi se hned ptal "Kde jsou ostatní?,, A Mari mu odpoví "To taky sám nevim musíme zjistit,,
Jó to by jsme měli ozval se Mencl "Medvídě?,, "Ano,, odpověděl Medvídek a Tizi hned "Co se ti stalo proboha,, No... O 12 HODIN DOZADU... Inter se nemohl vyspat a řekl mi at s nim jdu pro prášky zeptal jsem se proč "Musím si dávat 2x deně prášky na srdce a jsem težce nemocný,, Zeptal jsem se kde, že se to ty leky prodávají jeon mi odpověděl "To tě nemusí zajímat,, a tak jsme šli až jsme se blížili k tomuto místu a tady zakopl a spadl sem A tedko... "To jako vážně on je mrtví kde je tělo?,, Tázal se Tizi odpověd byla rychlá "No tělo si to zase odneslo ten netvor,, "To jsem si mohl myslet...,, řekl ošklibeně Tizi, "ale nemáme tu Mariho kam, že jsme to mělí jít ?,, ptal se Mencl "Nó myslím na sever,, Radiko odpověděl Medvěda vzali na ramena a šli cíl už byl jistý zničit netvor, který si bere těla a ten byl prý na severu
Riox,Uby,Ajaa,Pepcaa...
Kde to sakra jsme holky tady
pojdte jdeme "A kam jako,,
Zeptala se nafrněně Pepca
"Prostě jdeme na sever,,
Riox a Uby odpovědeli.
Pepca nakonec už normálně odpověděla
"ok,, "Dobře takže tady touhle jeskyní
holky,, "Ááa tady jsou pavouci,,
Zakřičela Ajaa "A co ? jako
vždyt je to jeskyně,,
A šli na sever...................
Mari,F3ry,Flafy,Filip,
"Ach ¨to byl večer Tizi ?
heeej Tizi Tizi? on tu neni,,
Zakřikl vystrašeně Filip
"Ale v tom případě kde jsou
a kde jsou ostatní??,, Mari
mu nejistě odpověděl "Jdou
na sever to jsem si jistý,,
"Ok tak jdeme,, řekl Tizi "á Radiko?,, Mencl chtěl něco vědět "Ano,, "Pokom máš ten luk?,, "Po dědečkovi je to celkem dlouhá historka chcete jí říct?,, A Radiko začel vyprávět: Když mi bylo 10 tak děda umíral na zápal plic už nemohl ani mluvit, a když už sem ho viděl naposledy řekl "Radí tady máš luk vem sii budeš ho potřebo...,, A už to ani nedořekl "Jej to bylo smutné,, Řekl Mencl "Hej hoši,, Tizi chtěl něvo vědět a Mencl mu odpověděl "An..,, "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ co to je,,
To be continued
V TOMTO DÍLE VYTUPOVALI:
@_Tizi0sCZE_
@Radiko
@Menclik12
@MARIMR008
@F3ryCZ
@MrRiox
@UbyGamer
@Inter
@Ajaa_CZ
@Pepcaa_CZ
@Flafy_LP
@Filip6_CZ
@Medvide007_CZ
Jó to by jsme měli ozval se Mencl "Medvídě?,, "Ano,, odpověděl Medvídek a Tizi hned "Co se ti stalo proboha,, No... O 12 HODIN DOZADU... Inter se nemohl vyspat a řekl mi at s nim jdu pro prášky zeptal jsem se proč "Musím si dávat 2x deně prášky na srdce a jsem težce nemocný,, Zeptal jsem se kde, že se to ty leky prodávají jeon mi odpověděl "To tě nemusí zajímat,, a tak jsme šli až jsme se blížili k tomuto místu a tady zakopl a spadl sem A tedko... "To jako vážně on je mrtví kde je tělo?,, Tázal se Tizi odpověd byla rychlá "No tělo si to zase odneslo ten netvor,, "To jsem si mohl myslet...,, řekl ošklibeně Tizi, "ale nemáme tu Mariho kam, že jsme to mělí jít ?,, ptal se Mencl "Nó myslím na sever,, Radiko odpověděl Medvěda vzali na ramena a šli cíl už byl jistý zničit netvor, který si bere těla a ten byl prý na severu
Riox,Uby,Ajaa,Pepcaa...
Kde to sakra jsme holky tady
pojdte jdeme "A kam jako,,
Zeptala se nafrněně Pepca
"Prostě jdeme na sever,,
Riox a Uby odpovědeli.
Pepca nakonec už normálně odpověděla
"ok,, "Dobře takže tady touhle jeskyní
holky,, "Ááa tady jsou pavouci,,
Zakřičela Ajaa "A co ? jako
vždyt je to jeskyně,,
A šli na sever...................
Mari,F3ry,Flafy,Filip,
"Ach ¨to byl večer Tizi ?
heeej Tizi Tizi? on tu neni,,
Zakřikl vystrašeně Filip
"Ale v tom případě kde jsou
a kde jsou ostatní??,, Mari
mu nejistě odpověděl "Jdou
na sever to jsem si jistý,,
"Ok tak jdeme,, řekl Tizi "á Radiko?,, Mencl chtěl něco vědět "Ano,, "Pokom máš ten luk?,, "Po dědečkovi je to celkem dlouhá historka chcete jí říct?,, A Radiko začel vyprávět: Když mi bylo 10 tak děda umíral na zápal plic už nemohl ani mluvit, a když už sem ho viděl naposledy řekl "Radí tady máš luk vem sii budeš ho potřebo...,, A už to ani nedořekl "Jej to bylo smutné,, Řekl Mencl "Hej hoši,, Tizi chtěl něvo vědět a Mencl mu odpověděl "An..,, "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ co to je,,
To be continued
V TOMTO DÍLE VYTUPOVALI:
@_Tizi0sCZE_
@Radiko
@Menclik12
@MARIMR008
@F3ryCZ
@MrRiox
@UbyGamer
@Inter
@Ajaa_CZ
@Pepcaa_CZ