Keyio
00:00 AM
Použití?
Používáme to snad každý den při uzamikání věcí jako jsou truhly,pece,dveře apod.
Co to je?
Je to plugin, který chrání vaše věci.
Vzpoměl jsem si na pár věcí, které možná znáte a možná taky ne,které se hodí a určitě najdou někde použití.
Tady jsem vybral ty nejvíc "Co to je?" příkazy.
1. Droptransfer Truhla
Ta nejlepší vychytávka pro minery a minerky, které už unavuje chodit furt domů, aby si vyložili inventář.
Vyhodíš item a item nikde? Omyl, item je v truhle, která byla nastavena pro drop transfer!
Díky tomu, že na serveru mají VIP i AutoSort, tak stačí se podívat do truhly a vše máš přehledně v truhle.
Jak na to?
Položíš truhlu a napíšeš /lwc mode droptransfer select. Klikneš pravým na truhlu, do které mají věci jít a poté stačí napsat buď /lwc mode droptransfer on (Zapínání) nebo /lwc mode droptransfer off (Vypnutí).
+Výhody
+Tvůj inventář má takto až o 54 místa navíc!
+temy nepadají na zem, takže se nemusíš bát, že by ti něco zmizelo.
+Spousta ušetřeného času vykládáním do truhel.
-Nevýhody
- Jak bylo zmíněno, nemůžeš vyhazovat itemy. Takže když chceš někomu něco dát, musíš napsat /lwc mode droptransfer off a poté opět zapnout přes /lwc mode droptransfer on.
- Další nevýhody? Že o žádných nevím.
Řekl bych, že tohle má obrovské použití!
Pozor! Droptransfer nefunguje mezi světy! Takže pokud jsi na spawnu a droptransfer máš nastavený např. na survival světě v přírodě, item vyhodíš normálně na zem! K tomu si bugneš droptrasnfer truhlu a budeš ji muset zničit a znova nastavit! Za věci neručím!
2. Magnet Truhla
Tuhle vychytávku potřeboval snad každý, kdo stavěl trapky předtím, než byl hopper přidán do minecraftu. I přes to si myslím, že tahle věcička u vás může najít využití i v této době.
Dobře se to kombinuje s "Item Elevator" , česky je to "výtah pro itemy". Ale o tom kdyžtak jindy.
Jak na to?
Položíš truhlu a napíšeš /lwc flag magnet on. Příkazem /lwc flag magnet off magnet zrušíš a chestka funguje zase úplně normálně.
+Výhody oproti hopperu.
+ Jediný blok. Khopperu musíte přidat minimálně truhlu do které to padá,pokud nechcete, aby se vám hopper ucpal.
+ Sbírá předměty v ploše 3 x 3 x 3 (krychle).
+Zabírá málo místa.
-Nevýhody oproti hopperu.
- Věci nemůžete třídit tak, jako to jde u hopperů, pokud tam přidáte filtr.
- Chvilku trvá než se item sebere.
- Lenost psát příkaz?
3. Donation truhla
Jelikož vidím spostu lidí řešit tohle přes hopper, tak jsem se sem rozhodl přidat i toto.
Normální truhla do které můžete dávat věci, ale vybírat je může pouze člověk, který má na to práva.
Jak na to?
Položíš truhlu a napíše příkaz /unlock , aby jsi zrušil tvoje "Soukromé" vlastnictví truhly. Poté napíšeš /cdonation .
Jak přidat hráče, aby také mohl vybírat? Jednoduše. /cmodify jméno.
https://ctrlv.cz/1ZlY
Pozor! Na Skyblocku vám toto nebude fungovat pokud máte zakázané truhly přes /is settings.
Pokud by jste si je povolili, zabezpečte si je! Za vaše věci neručím!
Děkuji adminu Delfik, za pomoc při donation truhle.
4. /cpassword
Toto je super pro každého , kdo nemá moc silné heslo, bojí se o věci a nebo má sourozence, který rád škodí.
Jednoduše jde o to, že si můžeš zahlesoval truhlu,pec apod..
Zadáš si heslo a bez toho hesla nebudeš ani TY mít právo si otevřít tu truhlu.
Stačí ti to jen na truhlu, kde máš tvé nejlepší věci. Protože heslovat každou truhlu a pak zadávat heslo když to chceš otevřít, to je masakr.
Pssttt,věř mi, zkoušel jsem to.
Pokud by jsi chtěl heslo i na více truhel otevírej je pomocí toho, že napíšeš /lwc mode persist (ukládá si poslední tvůj příkaz a můžeš ho použít bez toho aniž by jsi ho musel psát) a poté zadal /unlock heslo
Jak na to?
Položíš danou věc, zadáš /unlock a poté jednoduše /cpassword "heslo". Například /cpassword 1234.
Věc máš otevřenou do doby, dokud nezměníš server nebo se neodhlásíš!
Další
Pokud chceš odstranit heslo , tak napiš /cunlock a pravé tlačítko.
Informace o bloku /cinfo.
Odstranění zabezpečení /cremove
Z příkazu /lwc mode persist se dostaneš pomocí /cpersist
Případné otázky či nesrovnalosti (doplňky/opravy) mi pište do MSG.
Používáme to snad každý den při uzamikání věcí jako jsou truhly,pece,dveře apod.
Co to je?
Je to plugin, který chrání vaše věci.
Vzpoměl jsem si na pár věcí, které možná znáte a možná taky ne,které se hodí a určitě najdou někde použití.
Tady jsem vybral ty nejvíc "Co to je?" příkazy.
1. Droptransfer Truhla
Ta nejlepší vychytávka pro minery a minerky, které už unavuje chodit furt domů, aby si vyložili inventář.
Vyhodíš item a item nikde? Omyl, item je v truhle, která byla nastavena pro drop transfer!
Díky tomu, že na serveru mají VIP i AutoSort, tak stačí se podívat do truhly a vše máš přehledně v truhle.
Jak na to?
Položíš truhlu a napíšeš /lwc mode droptransfer select. Klikneš pravým na truhlu, do které mají věci jít a poté stačí napsat buď /lwc mode droptransfer on (Zapínání) nebo /lwc mode droptransfer off (Vypnutí).
+Výhody
+Tvůj inventář má takto až o 54 místa navíc!
+temy nepadají na zem, takže se nemusíš bát, že by ti něco zmizelo.
+Spousta ušetřeného času vykládáním do truhel.
-Nevýhody
- Jak bylo zmíněno, nemůžeš vyhazovat itemy. Takže když chceš někomu něco dát, musíš napsat /lwc mode droptransfer off a poté opět zapnout přes /lwc mode droptransfer on.
- Další nevýhody? Že o žádných nevím.
Řekl bych, že tohle má obrovské použití!
Pozor! Droptransfer nefunguje mezi světy! Takže pokud jsi na spawnu a droptransfer máš nastavený např. na survival světě v přírodě, item vyhodíš normálně na zem! K tomu si bugneš droptrasnfer truhlu a budeš ji muset zničit a znova nastavit! Za věci neručím!
2. Magnet Truhla
Tuhle vychytávku potřeboval snad každý, kdo stavěl trapky předtím, než byl hopper přidán do minecraftu. I přes to si myslím, že tahle věcička u vás může najít využití i v této době.
Dobře se to kombinuje s "Item Elevator" , česky je to "výtah pro itemy". Ale o tom kdyžtak jindy.
Jak na to?
Položíš truhlu a napíšeš /lwc flag magnet on. Příkazem /lwc flag magnet off magnet zrušíš a chestka funguje zase úplně normálně.
+Výhody oproti hopperu.
+ Jediný blok. Khopperu musíte přidat minimálně truhlu do které to padá,pokud nechcete, aby se vám hopper ucpal.
+ Sbírá předměty v ploše 3 x 3 x 3 (krychle).
+Zabírá málo místa.
-Nevýhody oproti hopperu.
- Věci nemůžete třídit tak, jako to jde u hopperů, pokud tam přidáte filtr.
- Chvilku trvá než se item sebere.
- Lenost psát příkaz?
3. Donation truhla
Jelikož vidím spostu lidí řešit tohle přes hopper, tak jsem se sem rozhodl přidat i toto.
Normální truhla do které můžete dávat věci, ale vybírat je může pouze člověk, který má na to práva.
Jak na to?
Položíš truhlu a napíše příkaz /unlock , aby jsi zrušil tvoje "Soukromé" vlastnictví truhly. Poté napíšeš /cdonation .
Jak přidat hráče, aby také mohl vybírat? Jednoduše. /cmodify jméno.
https://ctrlv.cz/1ZlY
Pozor! Na Skyblocku vám toto nebude fungovat pokud máte zakázané truhly přes /is settings.
Pokud by jste si je povolili, zabezpečte si je! Za vaše věci neručím!
Děkuji adminu Delfik, za pomoc při donation truhle.
4. /cpassword
Toto je super pro každého , kdo nemá moc silné heslo, bojí se o věci a nebo má sourozence, který rád škodí.
Jednoduše jde o to, že si můžeš zahlesoval truhlu,pec apod..
Zadáš si heslo a bez toho hesla nebudeš ani TY mít právo si otevřít tu truhlu.
Stačí ti to jen na truhlu, kde máš tvé nejlepší věci. Protože heslovat každou truhlu a pak zadávat heslo když to chceš otevřít, to je masakr.
Pssttt,věř mi, zkoušel jsem to.
Pokud by jsi chtěl heslo i na více truhel otevírej je pomocí toho, že napíšeš /lwc mode persist (ukládá si poslední tvůj příkaz a můžeš ho použít bez toho aniž by jsi ho musel psát) a poté zadal /unlock heslo
Jak na to?
Položíš danou věc, zadáš /unlock a poté jednoduše /cpassword "heslo". Například /cpassword 1234.
Věc máš otevřenou do doby, dokud nezměníš server nebo se neodhlásíš!
Další
Pokud chceš odstranit heslo , tak napiš /cunlock a pravé tlačítko.
Informace o bloku /cinfo.
Odstranění zabezpečení /cremove
Z příkazu /lwc mode persist se dostaneš pomocí /cpersist
Případné otázky či nesrovnalosti (doplňky/opravy) mi pište do MSG.
Naposledy upravil moderátor: