• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FesikCZ

♛ Prostě Fesik ♛
Čaute, včera na Get Downu jsem zabil 2 týpky... normální taktikou že jsem je obcházel a oni mi napsali: Takové KA jdeš na forum ... no a já furt čekám až tam bude moje jméno a zatím nic :D to že mám hacky slyším už asi po stý xdd

Voojta

Čaute, včera na Get Downu jsem zabil 2 týpky... normální taktikou že jsem je obcházel a oni mi napsali: Takové KA jdeš na forum ... no a já furt čekám až tam bude moje jméno a zatím nic :emoji_smiley: to že mám hacky slyším už asi po stý xdd
Ty a hacky? Ok
Představ si 100000 :smile:
Kdybych měl já napsat kolik jsem měl hackusatů s @Peliik LOL 10000x a nikdy jsme neudělali tohle "blbé" téma

FesikCZ

♛ Prostě Fesik ♛
Ty a hacky? Ok
Představ si 100000 :emoji_smile:
Kdybych měl já napsat kolik jsem měl hackusatů s @Peliik LOL 10000x a nikdy jsme neudělali tohle "blbé" téma
Mě nejde o to kolikrát ti řeknou že jsi hacker, mě jde o to že ti řeknou jak tě dají na forum, a pak co? nic tam o tobě není... :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.