• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

letomar

❤Hamburgr❤
Ahoj, já jsem Letomar možná mě znáte možná ne. Pokud ano víte že jsem na serveru cca 1h. denně (když mám ban tak ne:D) a asi 0,8 roku hraji na CM. Ehm... chci se zeptat jestli bych náhodou nemohl být "povíšen"(být admin nebo helper) :D Jenom tak...Jinak na Staffapu už jsem XDDDAle teď z jiného soudku Asi před jsem na anni videl hackera chtěl jsem to napsat ale byl jsem mimo dům takže jsem nemohl lítal tam hráč jménem viktor2248 nebo tak ňák:D poté zmizel asi invis (nechci nijak vidírat nebo tak)kdybych byl admin tak by byl zabanován nechci vidírat jak jsem říkal ale... tak a zase zpět no tak nic kdyby MrWake souhlasil tak OMG tak dále em... CO MÁM PSÁT?:D Jo už vím XD takže mohl bych být povíšen?XD odpovězte dolů díky počkat musím zatím:D

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Člen A-Teamu by měl zvládat perfektně gramatiku a to je pro tebe vysokej level.
Nesouhlasím.
Neber to jako hate, ale upřímnost je ta nejlepší cesta.
A pokud jsi podával StaffApp a ničím ses nestal, tak je to jasnej důkaz toho, že tě nepotřebujeme.

Stepin666

Aktivní člen
Hmm... tak at to mam treba nejhorsi ;)
Nesouhlasím.
A pokud jsi podával StaffApp a ničím ses nestal, tak je to jasnej důkaz toho, že tě nepotřebujeme.
Podle poslednich udalosti se mi zda ze prijmete kazdeho ;)

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Admin by měl ovládat základy gramatiky. ;)
Nesouhlasím.
Nechápu proč nám dáváš nesouhlasím a facepalmy.. ;)
Pokud neuneseš pravdu, tak sem radši ani nic nepiš. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.