• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Čao mao... Pár ľudí si už skoro ani nevšimlo že existujem... Dôvodom je že už na fórum nechodim a na kraftmaniju si prídem zahrať raz za čas... Ak si na mňa ešte niekto pamätá tak nech sa do komentiku podpíše...

@micik10|Kráľovná narnie :D <3

@Nurtík|Sympatik 4ever :D

@Hihiji #Bro |Dobre ty :D ale nie, fakt spravodlivý chalan...

@meems05|Juj ty si ako micka <3

@DianaSVK| Diánnáá :D Spravodliva baba ktorá si so mnou zahraje UHC a zažijeme tolko tých nápadov a debilin :X že sa skoro docuram :D

@ @ Prázdne políčka??? Prečo?
Pretože za tým sa ukrýva jeden bývalý admin ktorého mám rada... A na druhom políčku sa nachádza 2. Najobľúbenejší admin...

Len vás si pamätám...

@MajorDad Veľmi si vážim že si mi pomohol a toľko krát sa obetoval... Je mi az do placu že si mi dal všetko čo si mohol... Tebe dĺžim jedno Veľké ĎAKUJEM.

Takze... Iba na vás si pamätám a @LucypisSVK si fajm chalan s ktorým sa dá tiež fajne pokecat a čo zväčší náladu :) :'(

Ak som naozaj na niekoho zabudla, je to tým že na kjaftmaniu chodim raz za čas | <3

|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|

Strávený čas na kjaftmanii si veľmi vážim aj budem. :)

|Fialka|

Hihijak_CZ

Velmi známý člen
Čao mao... Pár ľudí si už skoro ani nevšimlo že existujem... Dôvodom je že už na fórum nechodim a na kraftmaniju si prídem zahrať raz za čas... Ak si na mňa ešte niekto pamätá tak nech sa do komentiku podpíše...

@micik10|Kráľovná narnie :D <3

@Nurtík|Sympatik 4ever :D

@Hihiji #Bro |Dobre ty :D ale nie, fakt spravodlivý chalan...

@meems05|Juj ty si ako micka <3

@DianaSVK| Diánnáá :D Spravodliva baba ktorá si so mnou zahraje UHC a zažijeme tolko tých nápadov a debilin :X že sa skoro docuram :D

@ @ Prázdne políčka??? Prečo?
Pretože za tým sa ukrýva jeden bývalý admin ktorého mám rada... A na druhom políčku sa nachádza 2. Najobľúbenejší admin...

Len vás si pamätám...

@MajorDad Veľmi si vážim že si mi pomohol a toľko krát sa obetoval... Je mi az do placu že si mi dal všetko čo si mohol... Tebe dĺžim jedno Veľké ĎAKUJEM.

Takze... Iba na vás si pamätám a @LucypisSVK si fajm chalan s ktorým sa dá tiež fajne pokecat a čo zväčší náladu :) (cry)

Ak som naozaj na niekoho zabudla, je to tým že na kjaftmaniu chodim raz za čas | <3

|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|•|

Strávený čas na kjaftmanii si veľmi vážim aj budem. :)

|Fialk
hEZKY SI TO NAPSALA :)))

MajorDad

Velmi známý člen
Ale ja to vidím takto, napíšem to trošku lepšie.

Ten deň kedy si si ma pridala do friends si pamätám asi veľmi dobre, hrali sme anni navzájom sme si pomáhali niekedy v strede hry si mi poslala žiadosť, ja som ostal zaskočený, ale neváhal som a prijal som to. Potom myslím že sme raz za čas zahrali BW. A v ten "osudný" deň keď som sa pripojil na server a pripojil som na PRISON ty si mi napísala a ja som sa ťa opýtal, aký máš "prestige" mala si tušim 4 :D Tak ja som sa rozhodol že ti to uľahčím tak som ti poslal cca 2T, ale nebolo to len preto, že ti chcem uľahčiť hru, ale prison som v tej dobe už veľmi nehral :D a vtedy to začalo začala si mi stále písať, že ako mi ďakuješ :D ja som ti stále písal, že to je dobre... :D Ale ty nie ty si mi stále písala. :D A odvtedy som ťa videl na CM cca týždeň a potom si prestala chodiť myslel som si, že si si zmenila nick, ale nie ty si tam prestala hrať. :D

micik10

Kráľovná Narnie :*
Fialkáá! Prosím ťa, buď aspoň na tom fórku (cry) ;)
Inak, pozerala som sa do svojej ultra-super-mega knižnice, a mám tam knihu s názvom: Fialka
:O :D

Ďakujém moja UHC/BW-parťáčka :D♡ Patríš medzi mojich obľúbených ľudí na CM.. dokážeš ma vždy rozveseliť a zlepšiť náladu.. ^-^ Si super baba, mám ťa moc rada :)

Fialka♡

Velmi známý člen
Ale ja to vidím takto, napíšem to trošku lepšie.

Ten deň kedy si si ma pridala do friends si pamätám asi veľmi dobre, hrali sme anni navzájom sme si pomáhali niekedy v strede hry si mi poslala žiadosť, ja som ostal zaskočený, ale neváhal som a prijal som to. Potom myslím že sme raz za čas zahrali BW. A v ten "osudný" deň keď som sa pripojil na server a pripojil som na PRISON ty si mi napísala a ja som sa ťa opýtal, aký máš "prestige" mala si tušim 4 :D Tak ja som sa rozhodol že ti to uľahčím tak som ti poslal cca 2T, ale nebolo to len preto, že ti chcem uľahčiť hru, ale prison som v tej dobe už veľmi nehral :D a vtedy to začalo začala si mi stále písať, že ako mi ďakuješ :D ja som ti stále písal, že to je dobre... :D Ale ty nie ty si mi stále písala. :D A odvtedy som ťa videl na CM cca týždeň a potom si prestala chodiť myslel som si, že si si zmenila nick, ale nie ty si tam prestala hrať. :D
Nemám originalku ;) :)

Pamätám si to ... Prišiel si mi ako fakt dobry chalan... Si Sympatický... Vážim si toho že si mi pomohol na Prisone :) Ako nieze by som bola rada že si o všetko prišiel, proste ti veľmi ďakujem až mi srdce busi... <3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.