• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fowleyy

Kix je gay
Ahoj teď se na pc nudím tak začnu znova z Photoshopem. Tak jsem se rozhodl že budu dělat banner.
Menší ukázka:
banner.jpg
Co potřebuji:
1. Váš skin
2. Nápis (který tam chcete)
3. font textu
4. 2 zbraně které chceš v ruce (špičaté boxery, luk z Toulcem, nože, "bajonety"Screenshot_2017-08-22-15-04-20.png, šurikeny, meč, sekery, oboustranná tič, nebo jakýkoliv item/blok
5.pozadí
6.trpělivost
Tohle vše :emoji_smiley:

Naposledny upraveno:

JokeCZ

Člen
Ahooj
Skin : nemám uděláš mi steava?
Text : JokeCZ
Font : Jakej chceš
Zbraně : pokud by šlo v ruce s knížkou a s commandblockem tak bych byl vděčný ale jinak kdyby to nešlo tak nože a tu tyč.
Pozadí : jaký chceš

SuchBandit

Aktivní člen
Ahoj chalane :D
Skin: Napiš si na google obrázky nutela snad nějaký najdeš kdyžtak je to moje profilovka :D
Text: #Nutella Je Nej.
Font: Jaky chceš to je jedno
Věc v ruce: no nejlépe kakao a luk
A pozadí nejlépe něco jako s shaderama :)

Fowleyy

Kix je gay
Ahoj chalane :emoji_smiley:
Skin: Napiš si na google obrázky nutela snad nějaký najdeš kdyžtak je to moje profilovka :emoji_smiley:
Text: #Nutella Je Nej.
Font: Jaky chceš to je jedno
Věc v ruce: no nejlépe kakao a luk
A pozadí nejlépe něco jako s shaderama :emoji_slight_smile:
Hele vyber si něco z té nabídky zbraní :D

Fowleyy

Kix je gay
Sry ale ten vyber je horsi nez vyber řešení problémů win 8 :emoji_smiley:
Ps. Sry ale nevšiml sem si že sou hned dva za sebou příspěvky xD
Hele 2 jsou aby lidi řekli jaký to je pár lidí mi napsalo že chcou banner. Takže proto.

M

MissPepsi

Návštěvník
Ahoj teď se na pc nudím tak začnu znova z Photoshopem. Tak jsem se rozhodl že budu dělat banner.
Menší ukázka:
View attachment 39013
Co potřebuji:
1. Váš skin
2. Nápis (který tam chcete)
3. font textu
4. 2 zbraně které chceš v ruce (špičaté boxery, luk z Toulcem, nože, "bajonety"View attachment 39014, šurikeny, meč, sekery, oboustranná tič
5.pozadí
6.trpělivost
Tohle vše :emoji_smiley:

to je pecka :D

1. MissPepsi
2. Pepsina
3. nakoľko som nikdy nehľadala a nepoužívala písma zo stránok tak neviem, či bude toto dobré :D http://www.1001fonts.com/affectionately-yours-font.html
4. červený kvietok do pravej ruky
5. https://www.google.sk/search?q=tumblr+roses&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwizw7r67ffVAhUDbRQKHeL1DTEQ_AUICigB&biw=360&bih=515&dpr=1.5#imgrc=oX6oZaoGHJu-hM: / ak to nepôjde, niečo na tému s ružami pretože ruže milujem.
6. jövan
+ mohla by som ťa poprosiť aby si mi tam tú postavičku mohol dať len raz a do prava? :) ďakujem

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.