• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Chemicky

Inkvizitor
Jdu tak trošku s kůži na trh. Už velmi dlouho (jako fakt dlouhooo) si stavím v singlu Medieval RPG městečko a jelikož jsem ve fázi, kdy je skoro hotové, tak bych chtěl znát názor lidí na tento můj "skvost".
Dopředu píšu, že nejsem žádný builder. Moje fantasie je sice velká, ale na stavění prostě nemám cit a pokud něco stavím, tak je to v řádu několika měsíců a už VŮBEC (jakože fakt vůbec) nestavím středověk a tohle je můj první pokus o něj.

Přikládám několik screenů z mého alba na imguru
Pro lepší zobrazení na imguru, stačí kliknout na obrázek a přesměruje vás to.
Zároveň si můžete mapu stáhnout z planetminecraft a projít si jí http://www.planetminecraft.com/project/medieval-spawn-19/

Na mapě najdete několik budov a staveb typických pro město + nějaké ty zajímavé "lokality". Je tam i aréna, která je ve fázi výstavby 10%. Stáje a zvířecí farmy se teprva budou stavět.
Mapa se tedy ještě bude měnit.

Můžete mi klidně pomoci město pojmenovat.

Předem děkuji za ohlasy ať již pochvalné či kritické :emoji_slight_smile:

*Použitý resource pack: Cripta Resourse Pack for Minecraft 1.11.2

HappyMouseCZ

Ex Builder
Město je krásné, stavby jsou slušné. Jediné co bych ti vytknul je okolí... Příště bych tu kraji buď srovnal do jednoho biomu, nebo bych si pro příště stáhnul nějakou profesionální mapu vytvořenou přímo pro fantasy a stavení :) Možná bych na tvém místě ještě zkusil postavit nějakou katedrálu, hrad, klášter nebo něco co by nad tím městem dominovalo :) Celkově bych ten tvůj projekt hodnotil kladně až na tu krajinu no :) Naštěstí se s tím ještě něco da dělat.. Nejlepší by bylo ty stavby přesunout pomocí WE na nějakou pěknou Mapu.

Chemicky

Inkvizitor
Mě se právě líbí ta členitost a to, že to není stejný. Mapa je čistě náhodná, otevřel jsem survival, spawnul jsem se a začal stavět.
Nebylo to prvně vůbec plánováno jako nějaká mapka, chtěl jsem si tam zkoušet práci s krajinou.

HappyMouseCZ

Ex Builder
Mě se právě líbí ta členitost a to, že to není stejný. Mapa je čistě náhodná, otevřel jsem survival, spawnul jsem se a začal stavět.
Nebylo to prvně vůbec plánováno jako nějaká mapka, chtěl jsem si tam zkoušet práci s krajinou.
Já teda nevím, ale pracovat s terénem se dá vždy, chodníky, parky atd... Jinak jak říkáš ta členitost... já dávam přednost jen loukkám okolo, případě lesům :) Ale tak tohle je můj názor :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.