• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

jakemay

Velmi známý člen
Ahoj je to nedávno co jsem hrál BW šel jsem do blue a pak jsme byly už full a tak tam byl hrač kterej byl v yellow (sám :D) a mezitím už dávno jel čas a jeden hráč se odpojil (byl z našeho teamu) a ten hráč co byl v yellow šel teda do blue takže náš team nemněl protikomu bojovat

Přílohy

P

PVNST

Návštěvník
I takové situace mohou nastat, ale málokdy... Máš nějaké řešení jak tomuto zabránit ? , protože mě nic nového nenapadá.

Ondra185

Velmi známý člen
nn nelze aby hra začala muselo by hráčů být 5 pokud je to mapa mars musí tam být 6 hráčů a pokud se 1 odpojí tak odpočítávání se zruší :)

jakemay

Velmi známý člen
nn nelze aby hra začala muselo by hráčů být 5 pokud je to mapa mars musí tam být 6 hráčů a pokud se 1 odpojí tak odpočítávání se zruší :)
Hmmm. to maš pravdu ale na těch obrazku co jsem tam dal to vidíš že naš team byl sám

jakemay

Velmi známý člen
Ahoj je to nedávno co jsem hrál BW šel jsem do blue a pak jsme byly už full a tak tam byl hrač kterej byl v yellow (sám :D) a mezitím už dávno jel čas a jeden hráč se odpojil (byl z našeho teamu) a ten hráč co byl v yellow šel teda do blue takže náš team nemněl protikomu bojovat
no jopočkat když se pozorně podíváte na ten obrázek jde tam vidět s v tom teamu jsme 5

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.