• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zubek

Zubík :3
Mega SKYBLOCK event!

Kdy ?
Event bude začínat dnes, tudíž 25.12 a skončí 30.12

Do ?
29.12. sem můžete přidávat do komentů otázky na které vám budeme odpovídat potom se toto téma lockne aby sme předešle zbytočným spamům. Potom se mě stále můžete zeptat v SZ.

Co/Jak budeme hodnotit ?

V úvaze budeme brát velikost ostrova, styl, promakanost (redstone a jiné vychytávky) a samozdřejmě i užitečnost (Různe Trapky pěkne postavené sou velké +).

Vyhodnocení najdete na fórku a hodnotit budeme stylem bodování. (My bude procházet jednotlivé ostrovy a na základě věcí uvedených nahoře udělíme body od 1 do 10- maximum. Body se sčítají a hráči s nejvěčím počtem bodů zvítězí.)

Co můžu získat ?
Vyberieme 1 najlepší ostrovo a jejich majitel bude odměněný.

Výhra - Call Of Juarez (Limited edition)

Pravidla!

- Mít ostrov ! :D
- Vedení (AT) se nesmí zůčastnit, nebo nějak pomáhat !
- Zaslat přihlášku můžete jen jednou! V případe jak najdeme 2 prihlášky od 1 hráča automaticky je obě smažeme.
- Mít /is warp

Důležité Info

- Přihlášky my piště do SZ
vzor;
Nadpis
Mega Skyblock Event (MSE)
Popis
Ahoj, chtěl bych se přihlás do MSE, můj nick je [Tvůj nick] a sem majitelem ostrova, warp mám nastavený.

Děkuji - (tvůj nick)

Přeji hodně štěstí

- Zubecek

Zubek

Zubík :3
Takže změna !
Pravidlo č.2
- Vedení (AT) se nesmí zůčastnit, nebo nějak pomáhat !
se nyní povoluje ! Vedení se může jakkoliv zapojit !

Twixinka

Velmi známý člen
Ahoj chtěla bych se přihlásit do MSE můj nick Twixinka a můj warp je /is warp Twixinka :D

Chuppa

Člen
Ano, oni sice GM mají, ale jakékoliv zasáhnutí s GM do eventu se podle mě ani nesmí a to oni nejspíš i ví :)
Když si na SB jako admin, podle mě tam jen nelítáš a nehlídáš hráče, ale máš také svůj vlastní SB, na kterém si stavíš a děláš různé kravinky.
Jakékoliv zneužití GM případné givování itemů pro vlastní účely se nejspíš i trestá. Nejsem admin, takže nevím, ale podle mě to tak funguje :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.