• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MercyCZ

Living meme
1 Rok v AT

Ahoj, nevím, proč tohle čtete, ale budete číst příběh Mercyho a jak se udržel mezi AT.

Začátek
Bylo zimní odpoledne, na teamspeaku Craftmanie bylo živo, jako obvykle. "A vieš, že je nábor?" řekl jen tak mimochodem stefanbabiak (tehdejší admin) mě a standovi. "Cooooo?!" udiveně jsme se zeptali. "Ale tento bude iný, bude to pohovor..." Zasmál se Štefan a nechal nás v klidu vyplnit dotazníky pro přijetí do druhého kola. Pamatuju si, že jsem poslední část dodělával při hraní SW, na mapě GiantSquid. "A hotovo" odeslal jsem přihlášku. Teď už jenom čekat, myslel jsem si. (Bylo mi čerstvě 15 a měl jsem od prázdnin nové origo, tudíž jsem měl možnost se do AT dostat. Standa bohužel nepostoupil, ale o tom později... Na čem teď záleželo, bylo nastudovat všechna pravidla CM, kdyby mě z nich zkoušeli – což se ukázalo jako relativní zbytečnost, v praxi stačí jen základní znalost hlavních pravidel a systému trestů. Tam začíná příběh WidowmakerCZ-a.

Nábor
Nábor byl zajímavý, den nebo dva před samotným pohovorem jsem dostal potvrzující zprávu, že jsem se dostal do druhého kola výběru, tudíž mluvená interakce s adminy (v té době mi nedělalo problém mluvit s Krostou, ale ten tam nemluvil, mluvil Flafy a Bobman, přísedícími byli Kubra, Filip, Shanny a možná i někdo další,na které jsem zapoměl. V na začátku sehnali do jedné room okolo 12 lidí, poté nám řekli, že rozhovor je krátké povídání si a že jestli jsme tak dobří, jak jsme psali v přihláškách, máme slušnou šanci. Tahali si nás náhodně, jednoho po druhým a pak i mně...

Pohovor
Samotný pohovor mi nepřišel těžký, jenom celkem stresující... To jsem ale pak odboural a pohovorem jsem proplul jako loďka po proudu řeky. Otázky byly lehce z pravidel, něco ze znalosti serveru a nakonec pár otázek z přihlášky. Nic těžkého.

Vyhlášení
Kouslal jsem si nehty za poslouchání Kubrova ukliďnujícího hlasu, když roomce měli posledního chudáka. Ten pak přišel za námi a s ním i zbytek. Flafy chvíli mluvil a pak vyhlásil: "Měli jsme brát 2 lidi, ale bereme 3 a jednoho týpka zpět. Zpět do AdminTeamu vítáme admina Zakyho a na helpera se dostali: TheStepan177, Vortexiel a WindowmakerCZ." (Jo, řekl to špatně, taky to špatně napsal do příspěvku po náboru, ale to jsem pak nechal opravit). A přesně od té doby jsem byl helper. Bylo to 28.1.2017 a já byl nejšťastnější člověk na světě.

První kroky v AT
Pokud si na Widowa pamatujete, víte, že to bylo (a stále je :emoji_wink: ) hrozný hovado... Dostal stížnosti za jeho vlastní hloupost a obecně dělal bordel, proto si ho taky jeden z nejaktivnějších adminů bloknul (a dodnes mě s tím trollí, fakt vtipný, Rope). Postupně jsem se učil jak zacházet s lidma, jak a jak moc trestat. Jakmile jsem se v tom trochu zažil, změnil jsem si nick a dostal Helpera+.

Admin
Na admina jsem se dostal docela nedávno, vzhledem k tomu, jak dlouho už v AT jsem. Pamatuju si to, jako by to bylo včera... V noci z 18. na 19. srpna jsem byl Sepiim vyhecován k tomu, abych si u waka zaškemral o Admina, mě to ale bylo hrozně blbý, nevěděl jsem, jestli po tý stížnosti (od EndDy_) mě wake vezme jako vhodného na pozici Admina. A světe div se, druhý den se Mrcy červenal jako nikdy, opravdu to stálo za to. Tímto Sepiimu i Wakovi děkuju :emoji_smiley:.

Od Srpna do Dnes.
V září jsem si našel holku, začal hrát lolko, csko a jiný hry, craftmania byla mezi prioritami, ale nehonil jsem aktivitu jako doteď. Skončilo to tím, když jsem byl nucen pro nízkou aktivitu jít za wakem, že mám málo času a že budu muset skončit. Ano. Nebylo to snadné napsat, probíral jsem to s onou holkou a dohodli jsme se s wakem, že mi výjde vstříc a že u mě nebude tolik lpět na aktivitě, což mi pomohlo a abych si tuhle velkorysou nabídku odčinil, makám znova na 100% jak mohu, abych kvóty opět plnil... Uprostřed prosince se semnou holka rozešla (nechť je jí její sexualita milá) a lolko jsem omezil, ne-li úplně přestal hrát... Nyní tedy jedu opět aktivitku a daří se mi, koncem prosince jsem byl nad minimální kvótou a v lednu plánuji aktivitu 2x takovou.

Mimoserververová Aktivita
Jak někteří ví, jako helper jsem si vzal rozhovory. Tenkrát jsem si je vzal, abych poznal víc AT, abych navázal na svou kdysi oblíbenou rubriku v Off-Topicu a taky abych se nějak dostal do CM archivů... Proč jsem to dělal? Mimo vypsaných důvodů hlavně pro tu srandu, která mi nakonec přerostla přes hlavu, tak jsem jí dal raději Dykolovi, kterému sem tam pomohu. Dále tu jsou povídky... Nedávno jsem na nich oslavil 600 přečtení a 10 hvězdiček, stejně jako TOP 1000 v sekci povídka. Jsem moc rád, že se vám líbí a slibuji, že v nich budu (s přestávkami) pokračovat. V době, kdy tohle píšu, mám návrhy na několik různých povídek a několik mám rozepsaných. Nebojte se, budou :emoji_slight_smile:. Volby jsou poslední velká akce, kterou jsem k datu 18.1. (Jo, píšu si to předběžně, no a co :emoji_smiley:) uspořádal. Byla to kopie omgmenových voleb na Presidenta,jen komplikovanější a hůř uspořádaná. I tak jsem rád, že máte zájem a já vím, že se nemusím bát investice svého času do vás, komunity, když post eventera mi nepasuje, tyhle malé blbiny pro zabavení dělám rád.

Závěrem
Proč tohle vlastně všechno píšu? Proč se snažím popsat svojí cestu v AT a proč to takhle rozepisuju? Je to prosté, tenhle text jsem psal hlavně pro sebe, abych si uvědomil, co se mi vlastně povedlo. Samozřejmě, tohle není konec. Ač to zní nereálně, budu makat jak šroub, budu se snažit zlepšit, budu se snažit dostat výš než na Admina +. Je to sice směšný, Mercy do vedení, je to hloupost, jsem idiot, nedokázal jsem nic tak skvělého, jako Sepii, ať už mám ma mysli aktivitu, kadenci trestů, či čas a práci, kterou tomu sepii věnuje. Nejsem ani jako Kubra, který je v AT šíleně dlouho a už si stihl vystřídat většinu pozicí v AT. Nejsem ani jako nikdo jiný z AT, což mě dělá výjimečným, ale to není dost na to, abych se někam dostal. Prosím, zkuste mi dát nějak najevo, co si o tomhle myslíte, protože to vidím tak, že se mi stejně všichni vysmějete :emoji_smiley:D

Poděkování, pár slov k AT a "Honourable mentions"
@MCkatka - Děkuju, bez tebe bych tu asi nebyl, byla jsi jeden z prvních lidí, které jsem v CM komunitě poznal a nelituju toho.

@Krosta8 - Tobě též děkuji, bez tebe bych tu také nebyl a chci, aby jsi věděl, že mi chybíš :emoji_slight_smile:

@stefanbabiak - Ty jsi ten, který mi pomáhal s přihláškou, ten který mě zaučoval v systému trestů a ten, co mi vždy poradil. Sice jsi se vzdal prefixu pro CSko, ale budeš mít vždy kus místa u mě v srdci

@Kiwi (nebo jak máš nick na Webu) - Díky za každodenní zlepšování nálady, fakt moc cením

@Filip6_CZ Sice jsi člen AT, ale napíšu si tě sem. Znali jsme se už před náborem, byl jsi jeden z nejlepších adminů ze starého AT. Ty a ještě někdo (tuším Kubra) jste mě tenkrát učili nepsaná pravidla AT, kterými se doteď řídím. Jsi jeden z těch, které jsem potkal moc rád a jsem taktéž rád, že spolu doteď vycházíme. (PS: Pozdravuj svýho ptáka :emoji_slight_smile:) )

No a teď k AT
@MrWakeCZ - Wáčku, děkuju ti, za skvělý server, kde mohu hrát a dělat admina. Opravdu moc si toho cením a věř, že se budu snažit, aby jsi to měl se mnou už jen lehčí.
@_yyySepii - Díky za všechno, co jsi pro mne udělal, je mi ctí se s tebou bavit, ať už jako s členem AT, nebo tím retardem z Prahy
@KopiisCZ - Hele, z tvého pohledu sice vypadám jako naprostý koko*, ale snažím se své mentální dysfunkce držet na uzdě, díky za Web a pevné nervy s námi.
A poslední z vedení @Kubrastig - Kubříku, jsi jeden z lidí, se kterýma se v AT bavím opravdu hodně a často. Moc ti děkuju za všechny ty hry, co jsme spolu hráli a za tvé rady, kterých taky nebylo málo. Jestli si někdo zaslouží z AT staff, jsi to ty... Jdi si za tím a na dalším turnaji čus :v

@SaddLiife /420ljff/lajfiik/lajf/_senpie - Hej, neměň si ty nicky, kdo si to má pamatovat... Každopádně užívej život, odinstaluj ten AC a buď lepší než pello, pls, někdo už by mu mohl dát na zadek.
@Majkyyy - "Prison nebude"*Majkyyy si dá ban a chce UB, až bude prison*. Chápu tě, ale musíš to brát s rezervou :emoji_smiley:
@MercyCZ - aha to jsem já
@Dykol - Pan kebab, skorovedení a kontroverzní postava CM, co k tomu dodat, zůstaň, jaký jsi, lepší už to ani být nemůže
@Misery96 - Svůj názor na tebe jsem psal v tom příspěvku o Craftmanii, takže napíšu jen; Udrž si svůj mámvpi*izmus, u tebe mi sedí a jsem rád, že tu s námi zase jsi.
@Ropacint - Čekal jsem rok, než tohle budu moct napsat... Nezačali jsme spolu nejlépe, tak bych se ti chtěl omluvit, za to, jak dělám v AT bordel, jsi pro mně nedocenitelný člen AT, svého času můj vzor. Sice barvičky střídáš často, ale věřím, že ti červená sluší nejvíc, tak tu s námi ještě chvíli vydrž :emoji_slight_smile:
@Tolkyyy - poslední přírůstek mezi červený lidi, jsem rád, že jsem tě poznal, jsi super na pokec i na hraní... Na tom turnaji co teď bude jim to ukážeme, neboj se nic :emoji_wink:

@FantiikCZ - Fanto, moc se neznáme, nevídám tě na discordu a ani moc ve , přesto ti držím palce na post Admina
@Kitsik - Zkus víc psát a míň používat Emoty, díky :emoji_smiley:
@Radiko - Další důchodce v AT, pro tebe platí to samé jako pro Fantiika, moc tě nepotkávám ve hře, nebo na Discordu, ale i tak tě mám rád
@standiczech - Čokobrácho, standi, kamaráde. Nevím jak u tebe začít, ani jak skončit, tak napíšu jenom to, že jsem rád, že jsi mě původně nevyhatil, když jsme tě poprvé s Mamutem potkali :emoji_smiley:

@Gangyy_, @MatikozZ, @Pekyss a @Zubek - vás kluky buildery tolik neznám, tak napíšu jen, že jsem rád, že tu s náma jste a děláte, co je třeba, aby jsme měli kde hrát minihry

@Nerdy42 - Moc tě neznám a ty mě asi taky ne, ani nevím, co přesně děláš, takže jen "Díky že jsi s námi" bude muset stačt... :emoji_smiley:
@DominickK15 - Díky za skvělý pokec a hry miniher, jsi fajn a doufám, že se ti podaří prorazit jako profi programátor B)
@Liturkey - Krocane, Krocánku, snad už s tebou nebudou problémy, jako byly, když jsi dělal helpera... Díky za minihry a za to, že jsi tu s námi.
@COOLPLAY1 - Poslední přírůstek do rodiny... Čekám kdy zčervenáš, banuješ pomalu víc jak já. Přeju hodně úspěchů do budoucna

Čestné zmínky - Kamarádi, lidi co mám rád a lidi co mi utkvěli v paměti.
@Zhofkaaa
@MissChrisstina
@Minplexa
@Phum_ (L)
@Zuzkaa_LP
@Ejzii
@AnaiLoverCZ
@Murka
@omgmen
@Rejmond aha on není
@EndDy_
@goldaja
@Dixxie_SK
@Charmyneloi
@ImHonzaa
@Peliik
@ThomM_ / Pupek
@Meiys
@MrSkillmasterSK
@Doomsday_SVK
@Harvan
@Katusska
@_AnNie
@_Shanny_
@Amibaer_
@Fapsik
@_MititiCZ_
@ZipslandHD
@JaMegaHit
@TheStepan177
@TheTainee
@x_Jakub_x
@iLukaZzek_
@Cheap_
@iGniss_
@_Yusari_
@Quintin922 / Laura / Lištička
@SaddTakii
@AndyyJePrincezna
@KaciiJePrincezna
@KendyCZE
@ItzzPandisMC
@Horzičkaaa :3
@SaddCarbon
@Viktor2004
@ImThatVlkous / @SaddVlkk
#Abnormalni z discordu
Creative 1/2 komunita
Všichni, co mám ve /fr ve hře

PS
Jsem moc rád, že už tu jsem rok a těším se na další dny s Craftmanií... :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:

Puntys

Veteran | President
Kubříku, jestli si někdo zaslouží z AT staff, jsi to ty...
:emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes:
DÍKY

A díky za to že jsem zvládl být 5x zmíněnej v příspěvku xD
přísedícími byli Kubra, Filip, Shanny a možná i někdo další
za poslouchání Kubrova ukliďnujícího hlasu
Nejsem ani jako Kubra, který je v AT šíleně dlouho a už si stihl vystřídat většinu pozicí v AT
Ty a ještě někdo (tuším Kubra) jste mě tenkrát učili nepsaná pravidla AT
A poslední z vedení @Kubrastig

Moc ti děkuju za tvé rady, kterých taky nebylo málo.
On je fakt někdo poslouchá?

MercyCZ

Living meme
:emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes::emoji_heart_eyes:
DÍKY

A díky za to že jsem zvládl být 5x zmíněnej v příspěvku xD
Co na to říct, jsi velká součást mojí CM historie...

MercyCZ

Living meme
1) nejsme kolegové
2) nejlíp jsme nezačali ani neskončili
3) nevím jestli tohle mám brát jako vtip nebo provokaci :emoji_slight_smile:
1) Ano, už ne
2) pravda
3) psal jsem to týden předem, protože jsem teď poslední dobou neměl úplně čas, takže to bylo v době, kdy jsi ještě helper byl.... Smažu tě z toho, když ti to vadí

MatikozZ

Velmi známý člen
Si pamatuju, jak jsem ti na tom pohovoru říkal Windowmaker :DDD btw hezky jsi to napsal, mrc mrc

Zuzkaa_LP

Člen
<333 sice som už gratulovala, ale znova, Gratulkaa Merší :3 nech ti to naďalej vydrží, ta všetká energia a tá nálada :""))) prajem veľa nervov a trpezlivosti <33❤

MercyCZ

Living meme
Jen mi v poslední době nepravdivé kecy co se kolem objevují :emoji_slight_smile: Zkuste nepsat jak novinaří jen klamstvo ale rovnou pravdu :emoji_slight_smile:
Jestli si to chceš vyříkat, napiš mi do soukromých zpráv na discordu, tady nebudeme spamovat, ok? c:

Tatushymo

Spaní je pro sraby, ať žije civění do zdi!
Gratulace Mercy!!! Hodně štěstí ať zůstaneš i další roky Adminem! :emoji_blush:

standiczech

Čokoládka
@standiczech - Čokobrácho, standi, kamaráde. Nevím jak u tebe začít, ani jak skončit, tak napíšu jenom to, že jsem rád, že jsi mě původně nevyhatil, když jsme tě poprvé s Mamutem potkali :emoji_smiley:
No, zpočátku jste mi byli totálně u zadku, ale postupem času jsem došel k tomu, že nebudete až tak špatní a otravní, jak jsem si myslel, tak jsem si řekl, že to zkusím a nelituju toho :emoji_stuck_out_tongue: Až budu psát podobný příspevěk (pokud se tu teda tak dlouho taky udržím :emoji_cold_sweat:), tak se vyjádřím i já k tobě a mnohem podrobněji, neboj :emoji_hugging:

stfu kapře po*ebanej, nikoho ty bobíky co píšeš nezajímaj

MercyCZ

Living meme
No, zpočátku jste mi byli totálně u zadku, ale postupem času jsem došel k tomu, že nebudete až tak špatní a otravní, jak jsem si myslel, tak jsem si řekl, že to zkusím a nelituju toho :emoji_stuck_out_tongue: Až budu psát podobný příspevěk (pokud se tu teda tak dlouho taky udržím :emoji_cold_sweat:), tak se vyjádřím i já k tobě a mnohem podrobněji, neboj :emoji_hugging:

stfu kapře po*ebanej, nikoho ty bobíky co píšeš nezajímaj
Děkujuuu <3

Radiko

ExHelperis
Tak dôchodca ano? to nezabudnem :emoji_thinking: :D Pravda, nestretávame sa často ale to predsa nemení na tom, že vieš čo robíš. Koľkoráz som potreboval dať banán a bez problému si prišiel a dal :) Si dobrej človek, a chcem aby si sa stal tiež ako ja dôchodcom :emoji_middle_finger::D

MercyCZ

Living meme
Cg snad tu budes jeste aspon 4 roky
Tak nevim, jestli 4 roky, ale rok bych ještě mohl :)

Tak dôchodca ano? to nezabudnem :emoji_thinking: :emoji_smiley: Pravda, nestretávame sa často ale to predsa nemení na tom, že vieš čo robíš. Koľkoráz som potreboval dať banán a bez problému si prišiel a dal :emoji_slight_smile: Si dobrej človek, a chcem aby si sa stal tiež ako ja dôchodcom :emoji_middle_finger::emoji_smiley:
ale Radiko, já to nemyslel zle, jsi prostě v AT dlouho, tak jsem tě takhle přirovnal :)

Dykol

Odpadlík
"@Dykol - Pan kebab, skorovedení a kontroverzní postava CM, co k tomu dodat, zůstaň, jaký jsi, lepší už to ani být nemůže."

Nejprve ze všeho bych ti rád poblahopřál k 1 roku v AT! Dále bych ti rád poděkoval za ten řádeček, který je věnován mně, vážím si toho :emoji_slight_smile: Ať už je myšlen dobře či špatně, ať už spolu vycházíme či ne (já myslím, že ano, až na pár menších potyček) tak ti děkuji, oceňuji, že jsem byl zmíněn v něčím pozitivním příspěvku :emoji_smiley: Jednou jsme se spolu bavili o tom termínu "kontroverzní postava". Vím a chápu to. Je tu celkem dost lidí, se kterými jsem se chytl a teď se nenávidíme. Většinou to způsobila má tvrdohlavost a nebo to, že ti lidé prostě nebyli souzeni k tomu, aby se se mnou mohli bavit. Ať už byli falešní, či mi ublížili, lhali apod. Bohužel tímto jsem je vyškrtl a nebo se vyškrtli sami.. Při nejhorším vyškrtli i mě (taky se stalo). Ačkoliv se to nezdá, každá špatná zkušenost, každá zrada a nebo zalhání ti ublíží.. A jsou s tím i následky. Bohužel já jsem citlivý na lži aproto po těch x lžích se ze mě stal takový Dykol jakým jsem. Možná jsem špatný, možná jsem dobrý. To už musí vědět každý sám, každý by na mě měl mít svůj názor. Beru chyby, které na mně vidíte, sám nejsem bezchybný, ale ani vy. Chyby má každý a nelze být bezchybný. Takže ještě jednou děkuji a hodně štěstí nadále v AT.

Naposledny upraveno:

MercyCZ

Living meme
"@Dykol - Pan kebab, skorovedení a kontroverzní postava CM, co k tomu dodat, zůstaň, jaký jsi, lepší už to ani být nemůže."

Nejprve ze všeho bych ti rád poblahopřál k 1 roku v AT! Dále bych ti rád poděkoval za ten řádeček, který je věnován mně, vážím si toho :emoji_slight_smile: Ať už je myšlen dobře či špatně, ať už spolu vycházíme či ne (já myslím, že ano, až na pár menších potyček) tak ti děkuji, oceňuji, že jsem byl zmíněn v něčím pozitivním příspěvku :emoji_smiley: Jednou jsme se spolu bavili o tom termínu "kontroverzní postava". Vím a chápu to. Je tu celkem dost lidí, se kterými jsem se chytl a teď se nenávidíme. Většinou to způsobila má tvrdohlavost a nebo to, že ti lidé prostě nebyli souzeni k tomu, aby se se mnou mohli bavit. Ať už byli falešní, či mi ublížili, lhali apod. Bohužel tímto jsem je vyškrtl a nebo se vyškrtli sami.. Při nejhorším vyškrtli i mě (taky se stalo). Ačkoliv se to nezdá, každá špatná zkušenost, každá zrada a nebo zalhání ti ublíží.. A jsou s tím i následky. Bohužel já jsem citlivý na lži aproto po těch x lžích se ze mě stal takový Dykol jakým jsem. Možná jsem špatný, možná jsem dobrý. To už musí vědět každý sám, každý by na mě měl mít svůj názor. Beru chyby, které na mně vidíte, sám nejsem bezchybní, ale ani vy. Chyby má každý a nelze být bezchybný. Takže ještě jednou děkuji a hodně štěstí nadále v AT.
Nic z názorů v tomto článku nebylo myšleno zle, ani tohle. Byl to jenom akt upřímnosti, poslední dobou na tyhle věci trpím... Děkuju za vyjádření, i já ti přeju hodně zdaru do dalšího fungování na CM <3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.