• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Chemicky

Inkvizitor
Milá prasátka, roztrhnl se tu pytel s psaním "slohových prací", jejiž obsahem bývají nejčastěji stény na Admin Team, špatné zacházení s vámi, odcházení a v poslední době také breky "proč jsem nebyl přijat do AT".

Leč pod menším vlivem alkoholu, ovšem přesto s jasnou myslí vám jako hráč píšu tento text, který mám v hlavě už několik dní. Myslím, že je čas ukázat prstem, protože vy to neumíte.
Chodíte okolo horkého hrnce a jen nadáváte. Neumíte přímo označit toho, kdo se vám nelíbí a proč se vám nelíbí. Tím, že budete jen nadávat, tak tím nic nezměníte.

AT se tu brání tím, že my, jako hráči, máme držet hubu a krok, což je samozřejmě špatně. Kde by byl server bez hráčů, že? To hráči tvoří tenhle server a to hráči z vás dělají to, co jste. Jejich názor je důležitější než ten váš (brzy náš). Samozřejmě se jedná o zdraví názor, který má hlavu a patu. Výkřiky do tmy nezajímají nikoho.

Většina z Vás si myslí, že je středobod vesmíru. Že se kolem nich všechno točí. Že se každý bude angažovat za vaši pravdu. Takhle to na světě nechodí. Svět je krutý, zlý, nespravedlivý a celkově si z vás jen dělá prdel...

Začnu tebou, @MARIMR008 Byl jsi první člověk, se kterým jsem si na serveru začal psát. Byl jsi hrozně fajn, vše jsi řešil, nebyl jsi k ničemu a k nikomu lhostejný. To se ovšem změnilo s tím, když jsi byl vyhozen z admin teamu. Tohle ti píši jako tvůj kamarád (když mě za něj označuješ): Vzpamatuj se člověče. Jsi příšerně arogantní, nestálý, protivný a celkově opovrhuješ vším, co momentálně na tomto serveru je.
Je to příšerné, úděsné a mě osobně to nebaví a nebudu chodit okolo tebe a dělat, že se mi to líbí. Nelíbí se mi to vůbec. Tvoje statusy jsou plné zloby a zášti. Změň svůj přístup, zkus si najít spojence a získat alespoň pevnou půdu pod nohama a zpět své přátele z řad adminů/helperů. Pak se třeba jednoho dne i vrátíš. Věř ale, že s tímhle přístupem, můžeš napsat milion přihlášek, ovšem post zpět nikdy nedostaneš.

Dalším v řadě je @iSpyre Tebe jsem nikdy neměl rád. Tvoje chování na serveru bylo vždy příšerné. Co jsi mohl narušit, jsi narušil. Co jsi mohl bugnout, jsi bugnul. Nadělal sis spoustu problémů a tak se nesmíš divit a brečet, že o tebe není zájem.
Největší prase na skyblocku pro mě vždycky bude @meep706 a hned za ním jsi ty. Chováte se totiž úplně stejně. Stejné problémy, podobný slovník, podobná arogance, minimum pokory a úcty. Jediné, co tě od něj odlišuje je to, že ty alespoň neokrádáš a nepodvádíš na hráčích (minimílně ne tím způsobem jako meep).
Teď jsi se hodně zklidnil a je s tebou nějaká řeč. Není problém s tebou prohodit pár slov. Doufám, že ti to vydrží, bylo by to moc fajn...

@L4jF nechápu, co se s tebou stalo, ale poslední dobou jsi jedovatý jako kobra. Rozdáváš "facepalm" na každém druhém příspěvku a to, co píšeš jsou zvratky toho nejhnusnějšího kalibru.
Dříve jsem se u tvých postů i zasmál. Teď nad nima zvracím...

Mohl bych tu psát do zítra a možná ještě do pozítří. Vzpamatujte se lidi. To, co sem postujete je naprosto šílené. To, co píšete na serveru je k pláči. Vztekáte se, stěžujete si, ale neumíte říct proč...přitom je to tak jednoduché. Bojíte se?
Není čeho. Já sám jsem to před pár dny udělal. Ukázal jsem prstem na členy admin teamu a co se stalo? Nic. Naopak byl jsem odměněn za moji upřímnost, jelikož když někde vidím chybu, je třeba o ní mluvit přímo.

Viděl jse mnoho serverů, ale žádná z nich nemá tak aktivní komunitu, která se ale poslední dobou mění ve veřejné záchody. Na serveru je cca 600 tisíc hráčů, z toho 30+ v admin teamu. To si opravdu myslíte, že každý z toho počtu hráčů vám bude sedět a vyhovovat?
Vždy bude někdo, kdo vám bude pít krev. Pak už jen záleží na vás jaký postoj přijmete vy sami. Můžu vás ale ubezpečit, že ten, který má @MARIMR008, je ten nejhorší možný a naděláte si jen spoustu nepřátel mezi lidmi, se kterými byste potencionálně mohli spolupracovat na tvorbě tohoto serveru a to je sakra škoda...

Misery96

Dark Lord of the Sith
Krásně napsané, zasloužil bys odpověď ve stylu bohů, ale to bohužel nedokážu..
Vyjádřil si to pravdivě, slušně, úžasně.. teď jen doufám, že si z toho něco vezmou..
Máš můj respekt, koblížku :*

MCkatka

esegg qascy trj qwěawge wsntjžýzhs scdswa
:emoji_thumbsup::emoji_thumbsup::emoji_thumbsup::emoji_thumbsup::emoji_thumbsup:

Krosta8

Prostě Keighto
Chemicky,
musím uznat, že jsem si byl na 100% jist, že tě chci v AT, ale teď...
No prostě ani 100% nevyjádří, jak jsem rád, že se mezi nás dostal někdo, kdo má rozum v hrsti a dokáže ho používat tím správný způsobem.
Souhlasím se vším, co jsi napsal, ale to asi víš, už jen z toho, jak jsme se v posledních dnech o tom bavili a jak jsem se k tomuto tématu vyjadřoval.

MARIMR008

ExAdmin
Začnu tebou, @MARIMR008 Byl jsi první člověk, se kterým jsem si na serveru začal psát. Byl jsi hrozně fajn, vše jsi řešil, nebyl jsi k ničemu a k nikomu lhostejný. To se ovšem změnilo s tím, když jsi byl vyhozen z admin teamu. Tohle ti píši jako tvůj kamarád (když mě za něj označuješ): Vzpamatuj se člověče. Jsi příšerně arogantní, nestálý, protivný a celkově opovrhuješ vším, co momentálně na tomto serveru je.
Je to příšerné, úděsné a mě osobně to nebaví a nebudu chodit okolo tebe a dělat, že se mi to líbí. Nelíbí se mi to vůbec. Tvoje statusy jsou plné zloby a zášti. Změň svůj přístup, zkus si najít spojence a získat alespoň pevnou půdu pod nohama a zpět své přátele z řad adminů/helperů. Pak se třeba jednoho dne i vrátíš. Věř ale, že s tímhle přístupem, můžeš napsat milion přihlášek, ovšem post zpět nikdy nedostaneš.
Nemôžem povedať nič negatívne na tvoj názor.Myslíš si,že ja to neviem?Ja viem,že som arogantný,zlý,protivný...ale mám na to svoje dôvody.Vieš...v mojom živote som sa choval ku ľudom už všelijako.A vždy to skončilo zle.Po veľa skúsenostiach ma to už nebavilo a prijal som taký prístup aký vidíš teraz.Na čo sa chovať inak,keď výsledok bude vždy taký istý?Spravodlivosť už dávno v tomto systéme neexistuje.A snaha to zmeniť je skorej zakopaná ako len vymyslíš plán.
Nikto nevie povedať niečo ako ty.Nikto nevie povedať aby si sa zmenil...každý sa pozeré na tvoju záhubu.A to je docela smutné,nemyslíš?Ostatný nemajú odvahu povedať slová ktoré vedia zraniť.Ale ty si jeden z tých ktorý to dokáže.A to sa cení.
Moje statusy píšem s radosťou,rád píšem pravdu vieš.(A zase arogancia...prečo?Lebo každý deň sa mi tento fakt potvrduje,že všetko ide dole vodou.Nevidím žiadnu snahu to zmeniť.A to ma mrzí ešte viac.)
Zmeniť svoj prístup?Za akú cenu?Priateľov som stratil v ten deň ako som nastúpil do AT...už to bol len prefix.Môj nick neznamená nič,len ten prefix helper/admin dával nejakú hodnotu.Tak to vidím ja.
A ešte jedna poznámka..ako si písal to na začiatku.To som nebol ja.Ani teraz to nie som ja.Masky ktoré nosím striedam každý deň.
Svoje skutočné som stratil už dávno...zničil ho systém v ktorom žijem.Systém ktorý nemá spravodlivosť,rozum a žiadny plán.

lyfe

anarchic
Možná na fóru , protože mě tady začal jeden nejmenovaný člověk provokovat ... tak mi to zkazilo náladu tady.
Ale na serveru jsem pořád normál , protože tam se mě nesnaží nikdo prudit,kdyby jsi mě měl ve /fr tak se ti to co teď říkám jen potvrdí :emoji_stuck_out_tongue:

Naposledny upraveno:

Chemicky

Inkvizitor
Zajímavé, že osoba nově přidaná do A-Teamu začne lidem takhle negativně nadávat. No, zatím dobrý postup, jen tak dál :emoji_call_me:.
Mezi kritikou a nadávkami je přímo propastný rozdíl. Nikdy si to nepleť. To, že se mi nelíbí něčí chování, ještě neznamená, že budu jen nečinně přihlížet. Navíc jsem svůj text psal i jako takový motivační proslov, což dokazují jeho určité části. Bylo by dobré, abys ho přečetl znova, v klidu, pomalu a třeba opravdu pochopíš, co jsem tím chtěl říct.

Vidíš snad, že jsem zelený? Nejsem. To, že jsem prošel náborem nic neznamená. Pořád si můžu nadělat spoustu problémů, pořád můžu ukázat velký virtuální prostředníček a jít se schovat do svého temného kouta. Dokud nejsem zelenej, jsem pořád jen obyčejný hráč a tak mě prosím ber.

Navíc (kromě L4jfa) jsem zkritizoval chování hráčů, kteří mi jsou poměrně blízko, se kterými si píšu denně, se kterými denně hraju. Na tom není nic špatného.
Znáš takové to, když se holka namaluje jak štetka a ptá se kamarádky, zda jí to sluší a ona jí řekne, že je krásná i přesto, že je zmalovaná jako poslední prostitutka? No, tak to jsem neudělal...

Mezi mnou a drtivou částí témhle komunity je skoro generační rozdíl. Jsem o mnoho straší. Necítím povinost hráče vychovávat, ale není mi úplně lhostejné, že kluci, kteří by měli hrát venku fotbal, sedí za pc a mají horší slovník než já sám a to je mazec.
Nebudu tu nikoho vychovávat. To mají dělat rodiče. Jen chci poukázat, že se lze vydat i jinou cestou...

Naposledny upraveno:

lyfe

anarchic
Mezi kritikou a nadávkami je přímo propastný rozdíl. Nikdy si to nepleť. To, že se mi nelíbí něčí chování, ještě neznamená, že budu jen nečinně přihlížet. Navíc jsem svůj text psal i jako takový motivační proslov, což dokazují jeho určité části. Bylo by dobré, abys ho přečetla znova, v klidu, pomalu a třeba opravdu pochopíš, co jsem tím chtěl říct.

Vidíš snad, že jsem zelený? Nejsem. To, že jsem prošel náborem nic neznamená. Pořád si můžu nadělat spoustu problémů, pořád můžu ukázat velký virtuální prostředníček a jít se schovat do svého temného kouta. Dokud nejsem zelenej, jsem pořád jen obyčejný hráč a tak mě prosím ber.

Navíc (kromě L4jfa) jsem zkritizoval chování hráčů, kteří mi jsou poměrně blízko, se kterými si píšu denně, se kterými denně hraju. Na tom není nic špatného.
Znáš takové to, když se holka namaluje jak štetka a ptá se kamarádky, zda jí to sluší a ona jí řekne, že je krásná i přesto, že je zmalovaná jako poslední prostitutka? No, tak to jsem neudělal...

Mezi mnou a drtivou částí témhle komunity je skoro generační rozdíl. Jsem o mnoho straší. Necítím povinost hráče vychovávat, ale není mi úplně lhostejné, že kluci, kteří by měli hrát venku fotbal, sedí za pc a mají horší slovník než já sám a to je mazec.
Nebudu tu nikoho vychovávat. To mají dělat rodiče. Jen chci poukázat, že se lze vydat i jinou cestou...
Jen opravím , ale mám pocit že Aywynka je kluk :D Ne ?

Ayweed300x

Nic :(
Mezi kritikou a nadávkami je přímo propastný rozdíl. Nikdy si to nepleť. To, že se mi nelíbí něčí chování, ještě neznamená, že budu jen nečinně přihlížet. Navíc jsem svůj text psal i jako takový motivační proslov, což dokazují jeho určité části. Bylo by dobré, abys ho přečetla znova, v klidu, pomalu a třeba opravdu pochopíš, co jsem tím chtěl říct.

Tak každý má svůj názor. Pokud se jim nelíbí, kdo je nový v A-Teamu, tak přece mají pořád svůj názor. A to, že někdo spamuje Facepalmy, je jeho věc. Když někdo spamuje lajky, tak je to dotyčným osobám úplně jedno, takže myslím, že hodnocení sem nemusíme plést. Pokud budou nějaké dané osobě nadávat, tak si zaslouží trest. Ale pokud píší, že A-Team není to co býval a že je s ním konec, no tak OK, myslí si to oni, tak je za to nemůžeme nenávidět.

Chemicky

Inkvizitor
Je to kluk , je to DarkMatrixCZ :emoji_smiley:
Tak to se umluvuju. Asi nás tehdy na sb trollil :D

Tak každý má svůj názor. Pokud se jim nelíbí...
Proti zdravímu názoru na AT nikdo nic nemá a je to jen dobře. Napsat, kde je ten slabý článek, co je naopak dobře, je podmět ke zpětné reakci, která zapříčíní změny.
Ovšem, když někdo bude psát "at stojí za hovno", tak z toho si nikdo nic nevezme. Stejně jako "dva členové by tam neměli být", ale kteří? Když na ně neukáží prstem, tak těžko se dohadovat, kdo má být ta černá ovce.
A pokud to někdo nechce psát z důvodu "nechci být ten zlý a ošklivý", tak věř, že tahle reakce je to nejhorší, co může být....

Ayweed300x

Nic :(
Tak to se umluvuju. Asi nás tehdy na sb trollil :emoji_smiley:

Proti zdravímu názoru na AT nikdo nic nemá a je to jen dobře. Napsat, kde je ten slabý článek, co je naopak dobře, je podmět ke zpětné reakci, která zapříčíní změny.
Ovšem, když někdo bude psát "at stojí za hovno", tak z toho si nikdo nic nevezme. Stejně jako "dva členové by tam neměli být", ale kteří? Když na ně neukáží prstem, tak těžko se dohadovat, kdo má být ta černá ovce.
A pokud to někdo nechce psát z důvodu "nechci být ten zlý a ošklivý", tak věř, že tahle reakce je to nejhorší, co může být....
Prosím, můžu k tomu dostat ještě kečup? :emoji_scream:

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Možná na fóru , protože mě tady začal jeden nejmenovaný člověk provokovat ... tak mi to zkazilo náladu tady.
Ale na serveru jsem pořád normál , protože tam se mě nesnaží nikdo prudit,kdyby jsi mě měl ve /fr tak se ti to co teď říkám jen potvrdí :emoji_stuck_out_tongue:
Napiš kdo.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.