• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Prieskum - súhlasíš?

• Ano.

• Ne.

• Z časti.

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Ahoj, rozhodol som sa urobiť tento príspevok a podeliť sa s vami o môj názor, dúfam, že tiež napíšete, čo si o tom myslíte. Prejdeme k téme.

"double click/optifine skill" - Určite toto každý pozná, "1325, Waky, Daniel,... a môžem vymenovávať do rána) o tom vedia asi najviac. 9 roční špekatí buzeranti, ktorí vám ešte klamú do očí, že nič nemajú. Sú tie deti fakt tak tupé? Normálny hráč dostane unban raz a takýto koko*i si ho vždy u at vyfajčia, je to normálne? CM potrebuje hráčov a nie cancer, medzi tým je rozdiel. CM sa snaží s hráčmi dostať ďalej, ale takýmto štýlom tí hráči ubúdajú. Je zakázaný 20cps AC a povolený 20cps double click? Je to unfair advantage tak či tak, nevidím žiadny dôvod, prečo sa to aspoň podľa CM nezaradzuje medzi cheaty (Unfair Advantage je proste všetko, čo dá výhodu, takže aj double je unfair advantage - cheat). Neni normálne, aby ešte k tomu týto double hráči robili problémy, spamovali fórum unbanom alebo s*ačkami typu "ALE TOJE DOUBLE A DNS 100% LEGIT". Normálny hráč si to aspoň prizná, ale táto skupina jedincov? Mali ban za FH, za KA a dokonca už aj ban s bodkou a furt si hrajú s cheatmi ďalej. Takto získava CM hráčov? Podľa mňa takto ich stratí, nikto nemá nervy na tieto xclick buzny, kto by aj mal? Provokujú ťa a cheatujú na teba, tak to je fakt dobré a CM to ešte podporuje.

Dôvod prečo som toto napísal? - asi každý videl príspevok od "DanvanCz" alebo aký nick mal a strašne ma na*ralo, že si to ani priznať nevie a furt hovorí o niečom inom. Nechápem túto komunitu, ale je to len môj názor a neni to nápad na zlepšenie serveru.

Prajem pekný deň,
Peliik.

Naposledny upraveno:

koza37

Iluminát
Tak ať se zavede ss, když to bude někdo jako dan, admin ho freezne a zavolá na tsko nebo discord, tak mu dá screen share a uvidí se. Když odmítne tak se to bere jako přiznání, protože prostě nechce aby někdo viděl jeho monitor ;)

Delfik

Člen
Zkus udělat návrh na změnu pravidel, konkrétně tohoto bodu. Třeba se tam vyjádří více hráčů a v konečné fázi i Wake.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Zkus udělat návrh na změnu pravidel, konkrétně tohoto bodu. Třeba se tam vyjádří více hráčů a v konečné fázi i Wake.
Už dávno som podal návrh.. A nie len ja, x ďalších hráčov. Ten xclick proste vždy prejde

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Tak ať se zavede ss, když to bude někdo jako dan, admin ho freezne a zavolá na tsko nebo discord, tak mu dá screen share a uvidí se. Když odmítne tak se to bere jako přiznání, protože prostě nechce aby někdo viděl jeho monitor :emoji_wink:
S tým by som súhlasil tiež, uľahčilo by to otravné točenie a spectovanie problémových hráčov :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.