• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Ahoj ja som PrasiakkSK, pre známych som ako "Čuně, Čuník, Prase, D*bil atd..."

Na CM som začal pred rokom, len tak som hľadal servery a raz som natrafil na tento úžasný server na ktorom hrám už necelý 1 rok...

Viem, u členov Admin Teamu nie som až tak obľúbený ani veľmi u hráčov, viem to.. :)

Za tú dobu čo som na CM som spoznal super hráčov a Admin Team :)

Môj Friend list sa zkladá z :) :
1. @Nedzdo (ako vždy)
2. @Copyright99
3. @Radiko
4. @FrozenLeafCZ
5. @ItsMatrixCZ
6. @84BoBo
7. @KrpMan
8. @PVNST
9. @Filip6_CZ
10. @Katusska
11. @haades
12. @xero2000
13. @shadow79
14. @Excelim
15. @nuurtuka
16. @zipo28
17. @SpyroSVK
18. @Cheap_
19. @WytalyCZ
20. @TheStepan177
21. @YouAreDEAD
22. @HappyMouseCZ
23. @kapr20
24. @ToumanCZ
25. @R3pl1kat0r
26. @Misery96
27. @Marki35
28. @Lokri
29. @MrRiox
30. @3rr0rkaCZ
31. @Him322
32. @Superchick77
33. @VanessaBitch
34. @Pavouk
35. @standiczech
36. @HorzkaSVK
37. @VoloCraxor03
38. @SirMacAndCheese

To je môj celý Friend List.. :)

A teraz k tomu príbehu.. :D

Hral som na jednom Slovenskom (nemenovanom) servery, ktorý ma prestával baviť, tak som začal hľadať nejaký ten server..hľadám, hľadám a čo že nenájdem, no našu milovanú CM! :eek:

Na CraftManiu po nejakej dlhšej dobe tam začal hrávať aj môj najlepší kamarát, tak sme začali hrať spolu :)
Ako prvé som začal hrávať Survival ktorý ma neustále bavil a kde som poznal 2 najlepších adminov a 1 super adminku ich mená boli :) @xero2000 @Cheap_ a Adminka @zuzik92 ešte tam bol jeden admin ktorý v terajšej dobe už admin nie je volal sa Kesourdep (jeho prezývka vola Kečup)...

Potom som začal na Skyblocku na ktorom som spoznal @SpyroSVK bol a je to super Admin :)

Potom ma môj kamarát naviedol na známe a milované KitPvP :) Už v tej dobe som nahlásil môjho prvého cheatera :)

Tento rok, bolo to asi v máji čo som si kvôli CM kúpil Originálny Minecraft :)
Neskôr som začal spoznávať ďalších členov Admin Teamu.. :)

A ku všetkým mojim friends mám jednu vetu... a tá veta znie!
Som rád že som vás stretol :)!

A to je asi z môjho príbehu všetko :)
Budem rád ak si toto všetko prečítate :)!
Ďakujem za akú koľvek odpoveď...

Vááš Prasiakk :,) Mám vás rád :)

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Moc pěkný příběh, trochu bych ho prodloužil aby bylo co číst. Také jsem rád, že jsem narazil na tebe. Je s tebou sranda, moc jsme toho spolu nezažili, ale i tak jsem věděl, že budeš hráč v pohodě. Děkuji za to, že jsi mě napsal do tvého listu přátel. Těším se na naše, doufejme brzké setkání na nějaké mini hře apod. S pozdravem R3pl1kat0r.

Fialka♡

Velmi známý člen
:)
Ja keď som prišla 1x Na forko nikto ma nemal rad Každý bol proti mne tak som sa začala hadat :D a prvé volo Pigie :) začala som sa hádať a potom som sa ospravedlnila... Aj ja som už napísala príbeh ale je iný :) <3 Som rada že cez 1rok som si našla plno friends... Môj prvý friends bol neviem kto :D :( :) a posledný zasa krompelka... :) I L♡WE CM!!!!!!!

olamin

Aktivní člen
Lepší než Harry Potter =,,)

PS: si nejlepší hráč na CM

.PS2: Můžu být taky v tvým přítelem ??? (arghh)

:)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.