proč jako díkyneedituj vo vegase, díky
díky mocjde ti to jen tak dál
tak to nekomentuj, díky, tvé příspěvky stejnak jsou jak ty vecktusovoneedituj vo vegase, díky
nebo jako granikovitak to nekomentuj, díky, tvé příspěvky stejnak jsou jak ty vecktusovo
díky moc za názor příště to zkusim udělat nějak jinak. Udělal bych ti taky Montage jestli bys chtěl stačí říct písničkuZa editaci palec nahoru, i za vybrané snímky. Jediné, co na mě působilo trochu krkolomě byl ten střed (od 1: 18 ) a konec - zkrátka ty PvP momenty, moc mi k té klidné části neseděli, ale jinak paráda, určitě pokračuj. :emoji_slight_smile:
Udělal bych ti taky Montage jestli bys chtěl stačí říct písničku :emoji_smiley:Na zacatecnika dobry, venuj se tomu dlouhodobe a treba budes jednou jako Blackstar :emoji_smiley:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLfnozn_vCs8yzWAQhloveq3nmtZ8citMP
Ja chci ale real life edit ( ͡° ͜ʖ ͡°)Udělal bych ti taky Montage jestli bys chtěl stačí říct písničku :emoji_smiley:
xD když já nevim jakou písničku mám editovat !!!Ja chci ale real life edit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ◕ ͜ʖ ◕ ):emoji_slight_frown: xD když já nevim jakou písničku mám editovat !!! :emoji_smiley:
proč xD( ◕ ͜ʖ ◕ )
Protože pokud uděláš na tuhle písničku montaz tak budeš ten nejlepší z nejlepších :emoji_see_no_evil:proč xD
dit tam nejsou žádné dropy atd. tam se nedá nic dělat xDProtože pokud uděláš na tuhle písničku montaz tak budeš ten nejlepší z nejlepších :emoji_see_no_evil: