• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete takovou soutěž i po postupu ze skupiny? Např. ve čtvrfinále apod..?

• Ano

Votes: 19 86.4%
  • Ne

Votes: 3 13.6%

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
Zdravím,

nevím jestli to většina z vás postřehla, ale v sobotu se český tým vydá do cesty turnajem, ano turnajem, kterému se přezdívá "Mistrovství světa v ledním hokeji"!
Hned v sobotu od 20:00 poměříme síly s našimi sousedíky a to Slováky, kteří jistě budou chtít vyhrát stejně jako nejspíše mnoho z vás tuto soutěž! :emoji_nerd:

- O co jde? -

Podmínky jsou lehké, stačí dolů pod tento příspěvek napsat přesný výsledek zápasu Česko - Slovensko, dále svůj nick na serveru a taky zda se budeš dívat na zápas, či z nějákého důvodu nemůžeš? :emoji_nerd:

- A co mohu vyhrát? -

No tak, je to první zápas ve skupině... Takže odměna za správný tip je tato:
1x GVIP na Survival (30 dní)

Důležitý je v soutěži také čas! Můžou rozhodovat setinky, vteřiny nebo minuty to uvidíme, ale je jisté, že ten kdo odpoví jako první správně vyhrává si myslím pěknou odměnu! :emoji_heart_eyes:
Tipovat můžete do soboty do 19:00 :emoji_relaxed:

No, na závěr.. Všem hodně štěstí do soutěže! :emoji_nerd:
//EDIT: Výhru je možné na žádost výherce samozřejmě darovat! :emoji_relaxed:

//EDIT: Výhercem této soutěže se stává hráč @The4Easy! Gratuluji! :emoji_nerd:

Naposledny upraveno:

Delfik

Člen
Mám VIP všude, proto se v případě správného tipu výhry vzdám. Nicméně bych to viděl na výhru Česka 4:1.

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
@BranYT budu dělat jakože jsem to špatně přečetl a tu výhru Slováků neviděl :emoji_smiley: Nicméně hlas ti samozřejmě započítám.. :emoji_joy:

mě nezajímaj nějaký československý blbci co dělaj že uměj jezdit na bruslích a honěj rozpláclej míč po zmrzlý vodě
prej se to menuje hokej
počkat ono jde o vip

ok ta ktřeba 42:16 pro slovensko

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
@Murka nejde o to rozhádat server, ale já mám hokej rád a nedělá mi problém udělat něco pro ostatní hráče (soutěž), tak proč ne :emoji_grin::emoji_nerd:
A @omgmen vím co jsi chtěl říci, ale hokej není lehké hrát ještě na tak vysoké úrovni :emoji_nerd: Ale jako chápu co jsi chtěl říci, jde o VIP tak proč si netipnout :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.