DrozdLP
#4ever
Píše se den 12.5.2014, v tento den jsem se nudil a neměl co dělat. Dívám se na stránkách na nějaký minecraft server a pak mi do očí vletí czech-craft. Na této stránce bylo tolik serverů ale mně zajímal jedině server se skyblock a prison. Říkám si na "hmm tak jaký server zkusím " vybral jsem si tento server a hned jsem se připojil za warez nick livin a šel hrát. Jak šel čas časem, tam tu bylo víc a víc lidí. Asi o měsíc později poznám hráče _NexusCZE_ , který měl server. Ten server se jmenoval Ultra-Gaming. Nebyl to známí server bylo tam 20/30 slotů. Jednoho dne je zde nábor, kam jsem se přihlásil a to na post helpra. Netrvalo ani týden a už jsem byl admin. Za měsíc byl další nábor kam se přihlásil i @MARIMR008 , mari se hlásil na buildera. Mari nebyl builder ani 3dny a byl helper o týden později admin a pak opět o týden už byl Hl. Admin serveru ultra-gaming. S marim už jsme byli dvojka. Rozhodl jsem se si jít zahrát opět na CM. S marim jsme hráli skyblock, prison a bw. Po nějaké době jsem získal origo. A tady vznikl nick DrozdLP. Hráli jsme snad všude kde se dalo o pár měsícu později jsme udělali nábor na UG. Kam se přihlásil i admin @Fikiplay . Stal se z něj helper. Získal spozstu zkušenosti ale to už byla doba kdy mari byl helper na CM. Tak a teď přišel čas na další nábor na CM. Dostal se fiki do at na pozici helper. Od té doby už jsme žili jen pro CM a začali chodit na tsko. S marim jsme zde byli celé dny. Přišel den kdy jsem potkal v jeden den snad všechny lidi co znám. @Filip6_CZ samé bany na anni, prostě suprovej týpek. @JacobSK_ fajn kámoš a nejlepší vymlouvac. A teď holky @Katusska nejlepší holka na světě a zároveň i nejkrásnější princezna ale dřív to byla nejlepší holka na serveru. Samozřejmě že vás je víc. Teď o rok později jsem strašně moc rád, že tu tento server je a navždy doufám že i zůstane. Děkuji vám všem co jste tu se mnou. Přeji šťastné a veselé Vánoce. Váš DrozdLP
Naposledny upraveno: