• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kundros

Builderoušek
ahojte :). možná víte nebo ne tak bydlím na isu od radika a tak jsem vám chtěl ukázat co jsem postavil za dům snad se vám bude líbit. :)

už jsem jednou měl skyblock ti kteří mně znají dele tak ho znají tam sem měl taky takto velký dum ale tento si myslím že je o dost propracovanější napište mi do komentářů co si o něm myslíte :)

Přílohy

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
ahojte :). možná víte nebo ne tak bydlím na isu od radika a tak jsem vám chtěl ukázat co jsem postavil za dům snad se vám bude líbit. :)

už jsem jednou měl skyblock ti kteří mně znají dele tak ho znají tam sem měl taky takto velký dum ale tento si myslím že je o dost propracovanější napište mi do komentářů co si o něm myslíte :)
Nice medieval house! (wtf)

Zubek

Zubík :3
Vou ! Ty máš opravdu talenteln :D tebe chci na můj #McSMediavalVillage :D
Sice nevím co mě to napadli za hňupinu ale prosťe stavím vesnici v mediaval stylu :D
Vinné sklípky, pekárna, domy, mlýny :D
Ps: ona to neni rovinka ale i kopce more Kopce ! :D :D :D :D

Zubek

Zubík :3
:eek: :eek: :eek: :eek: a to co je ? Udělejte tam i studnu, náměstí+ stánky bude to SkyOsada :p
A doufám že budeš builder :3 ať vyhraju skyblock event já :3 (pokud bude)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.