• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Háj lidi chci se s vámi podělit o moje video z nového kanálu : OldaPolda88 videos .
Točil jsem NoChestChallenege . Byl to rage ! :D Doporučuji si to stišit :D Chetěl bych poděkovat PVNSTovi protože díky němu jsem to natočil , jinak bych o tom ani nevěděl , kdo má YT channel tak toho žádám ať to taky natočí , a dá to sem :D Jinak se omlouvám že delší dobu nebylo video rozmlátil jsem novej notebook a byl asi tejden v opravě předevčírem mi ho přinesli opravenej , a včéra jsem ho rozmlátil protože mě na BW schodil spoluhráč a já byl OP :D Tak video bude asi za cca : 2-3 týdny bude nové videjko :D
A teď si užijte video !! :D A stlumte si to :D

Hoďte like a odběr !! :D

Dobrý, ale bylo by lepší, kdyby si vylepšil ten zvuk :D Zvuky v MC -x- Tvůj hlas :)
Jinak nenatáčej su W-lištou :D dej si třeba F11... Prostě full screen :)

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Dobrý, ale bylo by lepší, kdyby si vylepšil ten zvuk :D Zvuky v MC -x- Tvůj hlas :)
Jinak nenatáčej su W-lištou :D dej si třeba F11... Prostě full screen :)
Zvuk v Minecraftu jsem zjistil až potom , ale poněvaďž jsem už rozmlátil notebook jsem neměl šanci to přetočit , a příště budu mustet mluvit víc nahals . jsem si toho vědom . A když dam F11 tak mi to ten program nenatočí .

Alkio

Člen
VÍTĚZ!! :D To je moje hodnocení :) Takhle by mělo podle mě vypadat videjko :) ;) + Dávam like na YT

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Zvuk v Minecraftu jsem zjistil až potom , ale poněvaďž jsem už rozmlátil notebook jsem neměl šanci to přetočit , a příště budu mustet mluvit víc nahals . jsem si toho vědom . A když dam F11 tak mi to ten program nenatočí .
Toč s OBS, to natočí i fullscreen

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.