• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

CezarCZ

Aktivní člen
Napsal jsem Dykole Nauč se gramatyku a eště že neumýš gramatyku a byla to sranda dali mi mute za Provokaci na 1 hodinu Prosím o vysvětlení Dykole ! @Dykol2017-04-01_22.11.35.png

CezarCZ

Aktivní člen
Ahoj,

mute jsem ti dal já a hned ti řeknu proč,
dostal jsi trest za provokaci a to konkrétně hráče "standiczech". :emoji_stuck_out_tongue:
jo takže standiczech tam provokuje každýho a + takovýho macatýho zmr*da nevim kdo může poslechnout určitě ti řek že mu nadávám a že brečí :)

_yyySepii

Antichr†st
A zase..

Už jen z toho, jak se vyjadřuješ lze vyhodnotit, co jsi za osobu.
Myslím, že mute jsi dostal právem, a že mute byl vhodný pro vyřešení této situace.

Co se týče standy, tak jsem ho zatím nezahlédl někoho provokovat. Pokud bereš jako provokaci to, že někomu radí, tak to se nepočítá.
Pokud máš nějaký důkazy o tom, že provokuje, tak je hoď sem. :p

CezarCZ

Aktivní člen
A zase..

Už jen z toho, jak se vyjadřuješ lze vyhodnotit, co jsi za osobu.
Myslím, že mute jsi dostal právem, a že mute byl vhodný pro vyřešení této situace.

Co se týče standy, tak jsem ho zatím nezahlédl někoho provokovat. Pokud bereš jako provokaci to, že někomu radí, tak to se nepočítá.
Pokud máš nějaký důkazy o tom, že provokuje, tak je hoď sem. :emoji_stuck_out_tongue:
ne protože sem dostal kick eště k tomu + sem osoba která nemá ráda z*rdy jako on + nad všim se vychloubá a je kámoš jedinej s tebou ale on je jeblej takže tu s tebou nemám co řešit vyřešim si to s nim sám macatym volem a až si tě znova zavolá tak si nemysli že se poseru :)
Naschle a Jebej

Puntys

Veteran | President
@CezarCZ prosimtě uvědom si jak se chováš. Provokuješ vedení a pak si stěžuješ. Uvědom si to že pravidla se dodržovat musí. A to že tu mluvíš jako dlaždič ti taky na ničem nepřidá. My se tu staráme o server ze své dobré vůle tak to prosím tak ber a zbytečně nepřitěžuj. A "po*rat" se ze mě nemusíš ale uvědom si následky svejch činů.

_LinkCZ_

Aktivní člen
Nejdříve si laskavě přečti pravidla, a pak se podle nich chovej. Ty sis je ani nepřečetl. Hned si nakráčíš na server a děláš něco, co je zakázané. A pokud si na WiKi přečteš systém trestů, tak zjistíš, že _yyySepii jednal úplně správně. Pak si nakráčíš sem a pustíš se tu do adminů. Ksakru uvědomuješ si co děláš?! Nečekej zme takhle dostaneš unmute (i když to je jen na 55 minut). Taky by tě nezabilo kdyby jsi těch pitomejch 55 minut počkal.
Takže, ty jsi nebyl ochotný počakt až ti tvé OPRÁVNĚNÉ 55 minutové mute skončí, tak jsi si sem šel vymáhat unmute.
Tak nečekej, že s takovýmto přístupem to unmute dostaneš. Akorát dostaneš další mute.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.