• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Mateo

Člen
Děkuji za mute na 3 dny..
nevím od koho jsem to dostal ale jestli jsem to dostal za ty rekty co tam na Gangyho házím nebo za ten tvuj "spam" kde jsem posilal soutez do chatu vzdy po 5 minutach tak díky ale podle mě a spousty hráču je to beduvodný mute :) spousta lidi ti to tam psalo ze je to kravina.

lyfe

anarchic
Mute máš za překročení limitu warnů. To jak to bylo s tím spamem ví gangy, každopádně pak jsi tam začal nadávat a to byl ten poslední warn, který ti chyběl k mute.

Mateo

Člen
Jo ták.. dobře už to chápu a chtěl bych pořešit s tebou lajfe jaky u tebe jsou sprostá slova protože si myslim že jedno slovo co jsem napsal neni sproste nechci to tu psát. mužu se jen zeptat kolik je max. warnu do mute ? :)

lyfe

anarchic
Ten warn jsi ale taky neměl ode mě, ale od Gangyyho. (A to jen protože to prostě napsal rychleji) Slova jako srát se na serveru trestají, a ty jsi na to byl i gangym upozorněn, ale i přes to jsi nadával dál.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.