• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Princcraft

Velmi známý člen
CiaoCiao (artist)

Udělal to snad každý, proč nebýt mainstream ;)
Seznam zní:

@YouAreDEAD Pán všeho PvP, Killer, jeho hláška: "kdo mě zabije v PvP dostane /*/ K :D"
Zombee_Killer : Fajn, a moje ( : * ) holka, ale už sem moc nechodí, což je škoda. (shy)
Hirby05 : Tak dlouho spamoval /f až sem si ho přidal C-D celkem umí stavět. :mad: (punch)
Vuinek : Best skyblockař, supr kámoš ;)
KetrinDemon : To je ta, která umí jako jediná psát :D :oops:
IcePrezzyNow : ToJeBankaMore, :confused: Velký pomocník na prison
@emogle : další velký pomocník, Eventer roku :D ;)
@endrmans : Fine kámoš, s ním jsem udělal snad největsí věc co jsem kdy postavil :eek:
@micik10 : Co dodat, nejlepší z kámošů :p
@HorzkaSVK : další skvělá kamarádka, master PvP.
JaraThePiggy: Celkem dobrej, občas otravnej bratranec :) KID měsíce :S (facepalm)
@Nedzdo : Best admin, umí to s redstonem, nejlepší AFK troller (wacky)
@peachninja : Ta, co její skin osvětluje okolí, Televizka bez doporučení. :cool:
Adamo: Vůdce obrovské, skvělé vesmírné základny :p

Doufám, že to za něco stálo, že to nabyla třeba taková zbytečnost, až to je třeba smazat :D A taky doufám, že jsem nikoho neurazil. ;) (bear) (beaver)

Naposledny upraveno:

micik10

Kráľovná Narnie :*
CiaoCiao (artist)

Udělal to snad každý, proč nebýt mainstream ;)
Seznam zní:

@YouAreDEAD Pán všeho PvP, Killer, jeho hláška: "kdo mě zabije v PvP dostane /*/ K :D"
Zombee_Killer : Fajn, a moje ( : * ) holka, ale už sem moc nechodí, což je škoda. (shy)
Hirby05 : Tak dlouho spamoval /f až sem si ho přidal C-D celkem umí stavět. :mad: (punch)
Vuinek : Best skyblockař, supr kámoš ;)
KetrinDemon : To je ta, která umí jako jediná psát :D :oops:
IcePrezzyNow : ToJeBankaMore, :confused: Velký pomocník na prison
@emogle : další velký pomocník, Eventer roku :D ;)
@endrmans : Fine kámoš, s ním jsem udělal snad největsí věc co jsem kdy postavil :eek:
@micik10 : Co dodat, nejlepší z kámošů :p
@HorzkaSVK : další skvělá kamarádka, master PvP.
JaraThePiggy: Celkem dobrej, občas otravnej bratranec :) KID měsíce :S (facepalm)
@Nedzdo : Best admin, umí to s redstonem, nejlepší AFK troller (wacky)
@peachninja : Ta, co její skin osvětluje okolí, Televizka bez doporučení. :cool:
Adamo: Vůdce obrovské, skvělé vesmírné základny :p

Doufám, že to za něco stálo, že to nabyla třeba taková zbytečnost, až to je třeba smazat :D A taky doufám, že jsem nikoho neurazil. ;) (bear) (beaver)
Jééj dík :3 Aj ty si super :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.