._. hahaMam tuto vyzkoušenou a funguje zatím dobře, někdy sice zdrhne, ale co už.. Ale moc už jí na netu nenajdeš :emoji_frowning: vzacný kus
Super :d dík.deathadder je lahsia na clicky (a su viac smooth), ale mas s nou na 60% viac rozsekany aim, g pro je tazsie na klikanie, ale lepsie na aim, ale furt je lepsia nez deathadderka
skus logitech g502, ta je lepsia nez g pro (a strasne lahko na nej ide normal click, tak mozes ziskat aj 10cps s normal clickom)
kolko ma tlacitok? (Ma aj tripple + program?) jkMam tuto vyzkoušenou a funguje zatím dobře, někdy sice zdrhne, ale co už.. Ale moc už jí na netu nenajdeš :emoji_frowning: vzacný kus
zabudol si na op dns...Na co za to utrácet takový prachy? Stáhni si "optifine", jak jsme to tady u někoho na fóru už viděli, nějak nastav, řekni že máš tripleclick a máš to gratis.
jo op dns z ameriky za 10$ a op custom regedit aspoň za 20$ a je to budeš si všechny dávat na 10 blocků legit optifine reachzabudol si na op dns...
Nevim, našel jsem jí na ulici :ckolko ma tlacitok? (Ma aj tripple + program?) jk
Dobře, stop. Nemusím vědět toho tolik .-.Nevim, našel jsem jí na ulici :emoji_frowning: