• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Moldark

Člen
Prosim Vas, uz dlhsiu dobu pozorujem, ze mi na IS miznu veci.

Neviem cim to je, ale uz je to dost otravne, stale dookola nieco stavat a budovat. mi nule mi zmizli 4 (pracujuci) villageri, ktorych som opravoval x hodin, aby vsetko fungovalo.
Potom z nicoho nic, mi zmiznu carts (voziky) ktore mi behaju po IS...

A dnes som prisiel o celu farmu s ovcami. Mal som ovce kazdej farby 2x , a nemam ani 1 kus ?! ?! Akoto ? ! A zabijanie zvierat na IS mam vypnute. Takze ziadny hrac mi ich zabit nemohol.

Cim to je prosim ? Pomaly ma to uz nebavi , len kazdy den nieco opravovat. A keby som aspon vedel ci daco robim zle.... =/

MikeER

Aktivní člen
Jsi s někým v TEAMU na isu?? ;)
Nebo jsi samotář, tak jako já. :D:D

Dal si někomu poslední dobou na isu coop??

Radiko

ExHelperis
23.Server neručí za ztracené věci umístěné v Item Framu
(Rámeček), to stejné platí i pro Armor Stand. Důvodem je, že se tyto věci se chovají jako Entity nebo-li mobové.
Stazuj sa mojangu je to minecraftom ;) :D

P

PVNST

Návštěvník
A neměl jsi tam těch entit nějak více ? Stává se, že pokud máš poblíž farmu s moby a naspawnuješ si jich tam hodně, tak ti mohou zmizet věci okolo. Jinak rozepiš přesně co ti chybí a já ti to vrátím a také se mrknu co to mohlo způsobit a zkontroluju ti IS ;)

Např. takhle:
1x ovce jeb_
2x prase ,,vepřoun,,

Atd.. věřím, že stát se to mohlo.

,PVNST

Moldark

Člen
Ahoj, diki za reakciu. No takto:
Mam ohradu na kravy a vedla ohradu na ovce. Ine zvierata nemam. Ovce som mal spawnute zo spawnera , 1x z kazdej farby.
Ziadne mena jeb_ nepouzivam , mam len mod na minimapu.
A ten spawner som len z oviec potom zmenil na cow , a to by mohol byt ten problem. Pretoze tych krav som tam mal naozaj dost vela :D Lebo nebol cas ich ist zabijat.
Inak, nasiel som aj screen ktory som pouzil na fore so skyblocku, na prvom vidno ze mam dole v ohrade ovecky, farebne, dokonca som si spravil aj cedulku :D
A screen cislo 02 je uz bez oveciek. Staval som akurat tie kolajnice na vozik.

Přílohy

P

PVNST

Návštěvník
Dobře, stavím se za pár minuteček na server za tebou ;)

Vyřešeno, ovce částečně vynahrazeny, pořešený systém farem ;)

,PVNST

LOCK

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.