• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kopsiq

Builder
A zato že ty prijedeš na server a 1x se zkusíš pripojiť a nejde tak pobežíš na forko udelat "Zbytečne téma" za to že tebe se nejde pripojit.. maj trpezlivost a vyčkej si a skoušej víc krat se pripojovat nebo si počkej.

Keyio

00:00 AM
A zato že ty prijedeš na server a 1x se zkusíš pripojiť a nejde tak pobežíš na forko udelat "Zbytečne téma" za to že tebe se nejde pripojit.. maj trpezlivost a vyčkej si a skoušej víc krat se pripojovat nebo si počkej.
Jenže mohlo spadnout jedno z lobby pro waréz a tak tě nemá portál kam portnout. Už se to tu párkrát stalo. A s tim nikdo kromě Wejka nic neudělá. Tak prosimtě nedělej chytrolína. Možná se pletu. Ale nevyjadřuj se do témat, kde nemaš jak pomoci.

Kopsiq

Builder
Jenže mohlo spadnout jedno z lobby pro waréz a tak tě nemá portál kam portnout. Už se to tu párkrát stalo. A s tim nikdo kromě Wejka nic neudělá. Tak prosimtě nedělej chytrolína. Možná se pletu. Ale nevyjadřuj se do témat, kde nemaš jak pomoci.
Každý ma právo na názor.
A taky se mi to už pár krat stalo a počkal sem možna tak 5 minut a už mi to šlo..

Keyio

00:00 AM
Každý ma právo na názor.
A taky se mi to už pár krat stalo a počkal sem možna tak 5 minut a už mi to šlo..
Zalez si s tím "Právo na názor" domů. Jsi pouze další blbeček. Bez toho, aniž by dnešní děcka brečeli "mám právo na tohle a tamto" by jsi o tomhle právu ani nevěděl. Pokud si tak chytrý, tak mi napiš do SZ tvá lidská práva bez použití médií. Nevíš nic . Daný hráč chtěl řešit jeho problém a když mu nemůžeš jak pomoci, tak to ignoruj. Mohl jsi normálně napsat, ať počká pár minut a zkusí to znovu. Ne napsat

Vykúzli si čarovnu paličku a povec " čary mary hadia kožka, nech funguje portal" myslíš že wake stím niečo urobí ?
A zato že ty prijedeš na server a 1x se zkusíš pripojiť a nejde tak pobežíš na forko udelat "Zbytečne téma" za to že tebe se nejde pripojit.
Tohle mi příjde spíše jako výsměch hráči. Žádná pomoc.

Pardon za zbytečný komentář k tématu, který se ho netýká.

Kopsiq

Builder
Zalez si s tím "Právo na názor" domů. Jsi pouze další blbeček. Bez toho, aniž by dnešní děcka brečeli "mám právo na tohle a tamto" by jsi o tomhle právu ani nevěděl. Pokud si tak chytrý, tak mi napiš do SZ tvá lidská práva bez použití médií. Nevíš nic . Daný hráč chtěl řešit jeho problém a když mu nemůžeš jak pomoci, tak to ignoruj. Mohl jsi normálně napsat, ať počká pár minut a zkusí to znovu. Ne napsat

Tohle mi příjde spíše jako výsměch hráči. Žádná pomoc.

Pardon za zbytečný komentář k tématu, který se ho netýká.
Však dobre ja to budu ignorovat klidne ja stým nemám problém to ignorovat :}

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Každý ma právo na názor.
Paráda... Jdu kecat Wejkovy do převodů účtů a oprav bugů, protože mám právo na názor. Koho zajímá, že s tím stejně nic nenadělám a ani tomu nerozumím, prostě mám na svůj (naprosto zbytečný, špatný a možná i zavádějící) názor právo. A vůbec začnu mluvit do přerozdělování zdrojů státu, sice o tom nic nevím, ale mám právo na názor. Koho zajímá, že všechny budu otravovat

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.