• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Silverfish003

Aktivní člen
Dobrý den :emoji_slight_smile:

Už tu máme 8 díl nadávek a tentokrát jelikož jsem se nudil, jsem si zahrál svů oblíbený SpeedBuilders.
Jeden hráč však vypadl v prvním kole a tak musel přidat hlášku "kurCENZURA" a když už si uvědomil, že byl poslední, který to neměl 100% tak dodal ještě "picCENZURA" (Tu cenzuru jsem tady udělal naschvál, na screenu je to napsané hezky bez ní. Když jsem řekl, že mám screen, tak mě ještě zkoušel obvinit, že mám hacky. Nejvtipnější na tom je, že já hacky a cheaty neumím ani stáhnout, a i kdybych to uměl, stejně bych si je nezapnul. Když jsem se ho tázal, jaké hacky tedy mám, radši mlčel, protože si asi myslel že to může každý. Asi myslel doublejump ale ten v téhle minihře je však povolený a má ho každý hráč už po připojení do arény. Není to ani cheat, nebo hack. A to na tom screenu "Tak se měj" jsem nemyslel že se mu posmívám, myslel jsem to přátelsky. Ale on na mě musel hnedka vyletět jak čert z krabičky. Bohužel, to podezírání z cheatování jsem nevyfotil, zapomněl jsem na to :emoji_slight_frown:. A ještě jedna věc, ale to už napíšu do nového témata protože bych tím nakousl něco co nemá s tímto tématem smysl.

Tak se mějte a čau.

Přílohy

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.