• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Títo dvaja hráči ma opakovane zabili tpakillom, obrali o veci a nevrátili ich všetky. Prosím o udelenie banu týmto dvom hráčom a získanie ich rezidencie a vecí, ak je to možné. Ďakujem za pochopenie, a snáď čoskoro dostanem odpoveď.

nick: EuropeanFuture_

server: Survival 1.12

cas: 16:35 - 16:50 cca

P.S: screenshot som nemohol urobiť, ale hráč s menom SimpleGrammar to dosvedčí, lebo jeho zabili tiež.

Títo dvaja hráči ma opakovane zabili tpakillom, obrali o veci a nevrátili ich všetky. Prosím o udelenie banu týmto dvom hráčom a získanie ich rezidencie a vecí, ak je to možné. Ďakujem za pochopenie, a snáď čoskoro dostanem odpoveď.

nick: EuropeanFuture_

server: Survival 1.12

cas: 16:35 - 16:50 cca

P.S: screenshot som nemohol urobiť, ale hráč s menom SimpleGrammar to dosvedčí, lebo jeho zabili tiež.
neviem ci sa volal SImplyGRammar alebo tak, ale ziadam o udelenie banu tpakillerom.

cubEEE_19

Člen
Hm, akože mi chceš povedať, že on sa portne na mňa, do mojej resky, kde mam zapnuté pvp, ide mojím nether portálom, hituje ma, a ja ho zabijem v mojej reske, keď on sám dal tpa na mňa + išiel mojím portálom kde ma v netheri hitoval?

Akože to čo je za logiku?

BlitzHarwey to ja jsem se jen portoval na neho a zkusil jsem ho prastit rukou ci je tam pvp
a kdyz jsem presel jeho portalem a mel to povolene tak me zabil. jeho chyba ze to nema
povolene ci?

Hm, akože mi chceš povedať, že on sa portne na mňa, do mojej resky, kde mam zapnuté pvp, ide mojím nether portálom, hituje ma, a ja ho zabijem v mojej reske, keď on sám dal tpa na mňa + išiel mojím portálom kde ma v netheri hitoval?

Akože to čo je za logiku?
nebud drzy cubeee je to clen AT

BlitzHarwey

Blitzkrieg
BlitzHarwey to ja jsem se jen portoval na neho a zkusil jsem ho prastit rukou ci je tam pvp
a kdyz jsem presel jeho portalem a mel to povolene tak me zabil. jeho chyba ze to nema
povolene ci?
No jeho problém. Portl tě a zabil - automaticky tpa-kill. Pár dní si počká. Takže //lock.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.