• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dobrý den rád bych uvítal nový a normalní AT mé duvody: Nepíšou formalně, odpovědi na napsanou zpravu jsou špatné,
když člověk píše zneužívá hned řeknou že krade, uzamknout případ jen když to hráč řekne že to mužou že nic nechce přidávat, když 1 admin něco dělá tak at se mu další admin do toho neplete.
Prosím naučte alespon ted vaše adminy psát formalně. Nadále bych uvítal aby do zprávy mohl psat jen člověk z AT.

S pozdravem bikerkit6.

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
A ještě bylo třeba, aby členi AT psali starověkou češtinou, aby nepsali smajlíky a aby dýchali přesně v rytmu nějákého vesmírného stromu

lyfe

anarchic
Souhlasím, admini by měli umět kreslit hieroglyfy, ovládat znakovou řeč a mít kontakt na mimozemšťany.

S pozdravem itzlajfpwp.

CataClysm

Velmi známý člen
Dobrý DEN, uvítal byx na servery NORMALNI HRACE, kteri pisou NORMALNE protoze kdyz neco napisou tak nebapisou a kdyz server hraji pockej co
PROSIM NAUCTE VASE HRACE HRAT.

S pozdravem iTzKataLymsPVP.

Dykol

Odpadlík
Ahoj, jakožto dlouholetý hráč s tebou naprosto souhlasím. AT je na tomto serveru fakt hrozný, nikdy bych do něj nevstoupil a nikdy bych si nepodal ani přihlášku. Nechápu jak si někteří členové AT můžou vůbec dovolit odpovídat na dotazy hráčů. K tomu je přece nezisková společnost www.google.cz. A taky nechápu jak můžou být v AT lidé jako Kykol, Patrikczech, Čmolkyyy, Kidvtip, LiifeYzomandias1620, Benzinocint apod.. Takoví tam nemají co dělat a měli by radši studovat a učit se o Velké didaktice a studovat metody vyučování od Jana Ámose Komenského na téma "Server hrou". Požaduji plné odebrání práv každému členovi AT a to do konce dnešního dne. Díky moc.

TadiklCZE

Aktivní člen
Když píšeš, aby se AT zlepšil, tak by ses měl prvně zlepšit ty.
To tvoje chápání co píšeme atd. viz. minulé téma...
Psali jsme ti ať s něčím přestaneš a ty v tom stále pokračuješ,
píšeme ti ať dáš důkazy a ty si píšeš stále to své...
Tak se prvně zamysli nad tím co píšeš a až pak to odešli :).

MercyCZ

Living meme
Serus šéfiku, coby bývalý admin (jo, budu se teď tak prezentovat) mi příjde vhodné se k tomuhle taky vyjádřit.

Doteď si z toho všichni dělali srandu (Čest vyjímkám), ale party boomer Mercy je tady, aby ti nastínil, jak se to se serverem má. Admin team jsou pouze lidi, k tomu jsou to dobrovolníci, co dělají svou práci bez pravidelného honoráře za drobné odměny, které si mnoho z nich ani nevybírá. Dále to jsou převážně mladí lidé okolo věku patnácti let, což je zhruba devátá třída základní školy, až první ročník střední školy (pro tvou představu). Takoví lidé komunikují s ostatními hráči tak, jak je jim to přirozené a tak to má i podle mě být. Tvoje požadavky nesplňuje žádný větší český server - nebo alespoň já jsem nikdy neviděl, že by mi na GayTeamu odpověděli spisovně, když už vůbec.

Nyní k rozboru tvého textu.
Dobrý den
Nazdar.

rád bych uvítal nový a normalní AT mé duvody: Nepíšou formalně,
Přál bych ti, zažít na vlastní kůži, být helper na Creative2 okolo 16h v sobotu (to bývá nejvíc plno). Jsi rád, že odpovíš jednomu, zatímco se na tebe valí dalších 5 dotazů. Když musíš odpovídat rychle a přesně, budeš psát tak, jak to umíš nejlépe, tudíž neformálně. I hráči (většinou) oceňují přátelský neformální přístup, nebudí to pak pocit, že člověka, co ti pomáhá nějak zatěžuješ (a tak dále).

odpovědi na napsanou zpravu jsou špatné,
Chyby se dějí - jsme lidi - pokud se dějí často, napiš si stížnost.

když člověk píše zneužívá hned řeknou že krade,
Zkus ti napsat znova a Česky, děkuji.

uzamknout případ jen když to hráč řekne že to mužou že nic nechce přidávat,
Tohle záleží na situaci, většinou se stejně čeká na vyjádření hráče, pokud to je jinak, admin může zamykat, co chce, pokud to uzná za vhodné a je to v souladu s pravidly AT.

když 1 admin něco dělá tak at se mu další admin do toho neplet
Takhle to má fungovat, ovšem jsou vyjímky, které si admini řeší mezi sebou.

S pozdravem bikerkit6
S Pozdravem, MercyCZ.

(Omlouvám se za odfláknuté poslední odpovědi, vybíjí se mi mobil)

Tak se prvně zamysli nad tím co píšeš a až pak to odešli :emoji_slight_smile:.
No jo jsem novej, ale tvé vyjádřování na fórum je docela pošéfené, asi kouká rytmusa nebo sax 24 hodin denně.

U tebe taky platí, zamysli se co nejdřív odešleš

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Okay, takže jeden boi napíše příspěvek, kterej by neměl snad nikdo brát vážně a hned to tu řeší komplet každý z AT. Týpek buď trollí a nebo je to absolut nováček, ale takhle rozhádat by to nemělo nikoho. Jste Admin Team, nejvíc týpci s nejvíc pravomocemi, tak se tak pár jedinců (nebo jedinec) začněte plsky chovat. Chápu způsob prezentování nás adolescentů, ale někdy jsme všichni na pěst. Sám občas napíšu nějakou kravinku, ale je to myšleno jako trapný vtip od meme introvertního puberťáka, jemuž nezbývá nic jiného, než být extrovert na internetu.

Tak se prvně zamysli nad tím co píšeš a až pak to odešli :emoji_slight_smile:.
Co se této zprávy týče, je částečně nelogická. AT by měl jít hráčům příkladem, nikoliv jim rozkazovat.

Chtěl jsem si vylévat srdíčko kappičku víc, ale Mrcy to už vysvětlil dostatečně.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.