Serus šéfiku, coby bývalý admin (jo, budu se teď tak prezentovat) mi příjde vhodné se k tomuhle taky vyjádřit.
Doteď si z toho všichni dělali srandu (Čest vyjímkám), ale party boomer Mercy je tady, aby ti nastínil, jak se to se serverem má. Admin team jsou pouze lidi, k tomu jsou to dobrovolníci, co dělají svou práci bez pravidelného honoráře za drobné odměny, které si mnoho z nich ani nevybírá. Dále to jsou převážně mladí lidé okolo věku patnácti let, což je zhruba devátá třída základní školy, až první ročník střední školy (pro tvou představu). Takoví lidé komunikují s ostatními hráči tak, jak je jim to přirozené a tak to má i podle mě být. Tvoje požadavky nesplňuje žádný větší český server - nebo alespoň já jsem nikdy neviděl, že by mi na GayTeamu odpověděli spisovně, když už vůbec.
Nyní k rozboru tvého textu.
Nazdar.
rád bych uvítal nový a normalní AT mé duvody: Nepíšou formalně,
Přál bych ti, zažít na vlastní kůži, být helper na Creative2 okolo 16h v sobotu (to bývá nejvíc plno). Jsi rád, že odpovíš jednomu, zatímco se na tebe valí dalších 5 dotazů. Když musíš odpovídat rychle a přesně, budeš psát tak, jak to umíš nejlépe, tudíž neformálně. I hráči (většinou) oceňují přátelský neformální přístup, nebudí to pak pocit, že člověka, co ti pomáhá nějak zatěžuješ (a tak dále).
odpovědi na napsanou zpravu jsou špatné,
Chyby se dějí - jsme lidi - pokud se dějí často, napiš si stížnost.
když člověk píše zneužívá hned řeknou že krade,
Zkus ti napsat znova a Česky, děkuji.
uzamknout případ jen když to hráč řekne že to mužou že nic nechce přidávat,
Tohle záleží na situaci, většinou se stejně čeká na vyjádření hráče, pokud to je jinak, admin může zamykat, co chce, pokud to uzná za vhodné a je to v souladu s pravidly AT.
když 1 admin něco dělá tak at se mu další admin do toho neplet
Takhle to má fungovat, ovšem jsou vyjímky, které si admini řeší mezi sebou.
S Pozdravem, MercyCZ.
(Omlouvám se za odfláknuté poslední odpovědi, vybíjí se mi mobil)