• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Zdravím, dostal jsem menší nápad ohledně nové truhly odměn.

O co jde?
Šlo by o to, že by se na Survivalu a třeba i Prisonu udělala nová truhla uhádni slovo.

Když uhádnu slovo, jak mám odměnu získat?
Hráč by vzal jakýkoliv předmět a šel do kovadliny, přejmenoval by ho na to Slovo a klikl by s tím předmětem (co pojmenoval) na tu truhlu pravým a dostal by odměnu.

Slova by byly třeba jen z CraftManie, nové slova by se tvořila co 1 den.

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Vysvětlím ti to znova.. :D

Prostě by se dala truhla a nad ní by bylo slovo, jenže nebude cele.. jestliže ho uhádneš bude tam kovadlina a ty ten předmět (jakýkoliv) přejmenuješ na to slovo, a klikneš s tím předmětem co jsi pojmenoval na tu truhlu, buď správně, nebo ne..

Jen mě to napadlo, neříkám že to tu musí být.

Amibaer_

Mititiho Ofečka
No, ono by to bolo prakticky k ničomu :D
Keďže tá truhla by nemohla dávať furt po každom správnom slove ďalšie.. A kebyže to dáva po určitom čase, bolo by to k ničomu, keďže sú hádanky.. + Myslím že tých odmien je už tak či tak dosť, keďže ich dostávaš z rôznych kľúčov či vote party :D

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
No, ono by to bolo prakticky k ničomu :emoji_smiley:
Keďže tá truhla by nemohla dávať furt po každom správnom slove ďalšie.. A kebyže to dáva po určitom čase, bolo by to k ničomu, keďže sú hádanky.. + Myslím že tých odmien je už tak či tak dosť, keďže ich dostávaš z rôznych kľúčov či vote party :emoji_smiley:
Ahoj,
nikde jsem nepsal že to dá hned další slovo..
Po dnu by se dalo nové, hráč by měl povoleno 1x denně.

Gangyy_

Josef Vejs
Neříkám, že to je hrozný nápad, ale jak už říkala Amibaer_ je toho už dost.. a také musíš brát ohled na ostatní.. Vymyslel si to jako pro jednoho hráče.. :D CO ti ostatní? Jeden to uhádne a řekne to těm dalším.. Pokud by každý měl jiné slovo bylo by to zase matlání a patlání ;)

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Neříkám, že to je hrozný nápad, ale jak už říkala Amibaer_ je toho už dost.. a také musíš brát ohled na ostatní.. Vymyslel si to jako pro jednoho hráče.. :emoji_smiley: CO ti ostatní? Jeden to uhádne a řekne to těm dalším.. Pokud by každý měl jiné slovo bylo by to zase matlání a patlání :emoji_wink:
Dalo by se určitě nějaký plugin vytvořit nebo je že by to slovo by nešlo napsat. Kdyby to teda už někdo řekl jinde (skype, ts, atd..) ale dobrý no, jen mě to napadlo.

Flafy_

Hladový Builder
Co jsem tak pobral, tak by jsi chtěl truhlu nad kterou by bylo slovo které nebylo hotové.
Nu, já znám něco podobného z Gambling stránek, kde máš číselnou kombinaci která byla random vygenerovaná.

Zde by se mohlo udělat něco ve smyslu, že bys měl random vygenerované slovo a ze začátku by tam bylo pouze první písmeno.
Za účast bys zaplatil určitou částku která by se určila a pokud by jsi to uhodl -> získáš 65% peněz které do slova byla vložena.

Dám příklad.. Nad truhlou je P _ _ _ . Přijde hráč č.1 a do kovadliny napíše "Prak" - Za vstup do "soutěže" zaplatil 1 000$ a základní cena byla 20 000$ - Hráč neuhádl a tak se přidalo 1 000$ do základní ceny.

Přijde hráč č.2 a do kovadliny napíše "Pero" (Myslím to napsaní ;)) a vyhraje tím 9 450 $.

Nebo by se mohl udělat na způsob, že si vybereš kolik chceš vsadita poté můžeš vyhrát o určité procento navíc (Vsadíš 100 000$ a budeš moc vyhrát cca 200 000$)

By the way, pokud bys toto chtěl označit jako nápad na zlepšení serveru, tak to hoď do sekce "Nápady na zlepšení serveru" a lépe popiš, díky :)

Krásný zbytek dne,
Flafy.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.