• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

F3ryCZ

Aktivní člen
Ahoj, chtěl bych zjistit jaký film/serial je nejsledovanější :D, tak mi prosím pište své filmy a uděláme nějaké velké rozlosování + můžeme pak vylosovat z příspěvků nějakého výherce, co by vyhrál nějakou zajímavou cenu :D

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pf :D
Seriál : Simpsonovi <3
Filmy : Avatar, transformers, WarCraft : První střed, DeadPool, Blbý a blbější, hele vole kde mam káru xD :p

SpexikEx

Führer
Jen se vyjadřuje že pro mě je to totální (poop) nic víc :D klidně si to tam nech, mně je to někde.. ;)

Naposledny upraveno:
D

Deleted member 2540

Návštěvník
seriál: nesleduju
filmy : popelka,šmoulové,at žijí duchové večerníček,mach a šebestová #kappa a ted vážně king kong (novej),strážci galaxie,machři 2 , Pixely a dál nwm xD

P

PVNST

Návštěvník
Seriál: Game of thrones, The Walking dead, Vikingové, Simpsonovi.
Filmy: To bych nějak neurčoval, mám rád jen 2 žánry a to komedie a horory, občas se najde nějaká výjimka, co je mrtě film je ,,Nesmrtelný (2015) ,, to tě totálně dostane k zamyšlení nad životem ;)

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Seriál:Game of thrones
Film:Warcraft první střed,Nespoutaný Jango,Grantorino,REVENANT Zmrtvýchvstání,No a náke ty fantazie a sci-fi

Radiko

ExHelperis
Arrow,Flash,legend of tomorow
filmy: Ted 1,2; fakju pane uciteli 1,2; Husí koza, Železné srdce...je ich veľa stavu mi napsat :D

Misery96

Dark Lord of the Sith
Serial - Doctor Who, The Flash, Red Dwarf
Filmy - John Wick, Serie Batman (1989 - 2012), Star Wars 1-6, Thor, X-Men serie, Man of steel, .. A dál takové ty kung-fu mlátičky..

BTW:. Je to Warcraft - První střet... vy kramatyci....

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Seriál: Jak se natáčely filmy
Film: Jak se natáčely seriály

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Serial - Doctor Who, The Flash, Red Dwarf
Filmy - John Wick, Serie Batman (1989 - 2012), Star Wars 1-6, Thor, X-Men serie, Man of steel, .. A dál takové ty kung-fu mlátičky..

BTW:. Je to Warcraft - První střet... vy kramatyci....
ted 1-7 :D

AdamDeSejra

Aktivní člen
Seriál: Beruška a černý kocour :D:D:D:D:p
Film:Warcraft prný stret, Blbý a blbší, DeadPool (ty budeš vejpool :D), Pán Popper a jeho tučniaci, Angry Birds vo filme, Scary Movie 1-7

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Serial: Breaking Bad, SG-SG1, SG-Atlantida, Red Dwarf
Film: In Diana Jones, LotR, SW 1-6, SG Filmy

Naposledny upraveno:

DadOswk

Aktivní člen
Ťažko vybrať obľúbený film lebo ich je veľmi veľa. No ale zrejme najoblubenejší je Lord of the Rings a všetky filmy z univerza Marvel. Opakom sú seriály. Som verným fanúšikom The Walking dead spolu s Game of Thrones (oboje serialy som začal pozerať od 2serie ked vychádzali časti každý pondelok) a v poslednej rade Vikings. Nič viac. Nič menej. Hold len tieto tri pretože nemajú konkurenciu :)

DadOswk

Aktivní člen
A ešte by som odporučil seriály ktoré som kedysi pozerával ale zrušili ich kvôli náročním financiam. StarGate Universe a Terranova :)

ps. nejdená sa o doubleposting nakoľko minulý príspevok je starý skoro deň :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.