• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Som zvedavá, kto si to prečíta. To je jedno či spolu komunikujeme veľa alebo malo, či sa dobre poznáme alebo nie, zanechaj mi dole jeden komentár, pamiatku ktorú si so mnou spájaš- len jedno slovo! Potom skopíruj text do tvojho statusu (príspevku-Off Topic) . Budeš prekvapený/a, aké spomienky majú ľudia na teba.
Ďakujem všetkým priateľom čo pre mňa spravili.
A ďakujem ľudom ktorým som mohla pomôcť.

Dávam si na 2 týždne prestávku.
Viem. Väčšina hráčov ma už nevládze vidieť. ;)
A myslím že som sa rozhodla aspoň z 20% správne. ♥

BFF.
1. @MrWakeCZ spravodlivý človek. Ktorý dokáže z jedného malého kúzla vytvoriť jedno veľké.
2. @micik10 my dve sme nerozlučná dvojka :D
3. @MrRiox asi si hovoríš prečo tretí :eek: No preto lebo si PSYCHOLOG! Vždy ma upokojíš. :D
4. @hihiji hovoríš si tiež prečo..super kamarát. No naše priateľstvo ešte neni veľmi čerstvé.
5. @BobmanCZ teba som dala na 5.Miesto pretože ťa mám najradšej aj z @Misery96 ;) (bez urážky ostatný).
6. @UbyGamer Veverica moja!! :D

Ostatný ste len kamaráti...Týchto považujem za tých najlepších.
Nikto neplačte. ;)

Ak to bere niekto ako spam...Môže môj účet na forum byť zmazaný a spravím si nový,kde nebudem spamovať.

Pochopila som že už naozaj leziem niektorým hráčom na nervy.
Prídem za 2 týždne. ;)

Ďakujem. :*

Naposledny upraveno:

Hihijak_CZ

Velmi známý člen
Som zvedavá, kto si to prečíta. To je jedno či spolu komunikujeme veľa alebo malo, či sa dobre poznáme alebo nie, zanechaj mi dole jeden komentár, pamiatku ktorú si so mnou spájaš- len jedno slovo! Potom skopíruj text do tvojho statusu (príspevku-Off Topic) . Budeš prekvapený/a, aké spomienky majú ľudia na teba.
Ďakujem všetkým priateľom čo pre mňa spravili.
A ďakujem ľudom ktorým som mohla pomôcť.

Dávam si na 2 týždne prestávku.
Viem. Väčšina hráčov ma už nevládze vidieť. ;)
A myslím že som sa rozhodla aspoň z 20% správne. ♥

BFF.
1. @MrWakeCZ spravodlivý človek. Ktorý dokáže z jedného malého kúzla vytvoriť jedno veľké.
2. @micik10 my dve sme nerozlučná dvojka :D
3. @MrRiox asi si hovoríš prečo tretí :eek: No preto lebo si PSYCHOLOG! Vždy ma upokojíš. :D
4. @hihiji hovoríš si tiež prečo..super kamarát. No naše priateľstvo ešte neni veľmi čerstvé.
5. @BobmanCZ teba som dala na 5.Miesto pretože ťa mám najradšej aj z @Misery96 ;) (bez urážky ostatný).

Ostatný ste len kamaráti...Týchto považujem za tých najlepších.
Nikto neplačte. ;)

Ak to bere niekto ako spam...Môže môj účet na forum byť zmazaný a spravím si nový,kde nebudem spamovať.

Pochopila som že už naozaj leziem niektorým hráčom na nervy.
Prídem za 2 týždne. ;)

Ďakujem. :*
Díky... :33

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Dal mi sám na to LIKE tak nezáviď ;)
Teraz sa tu stým budeš vychvalovať? Vidno že si 11 ročné decko a ešte jedna vec ak mi budeš posielať správy za to že som ti dal FacePalm tak si ma nepraj a kto by nedal FacePalm na túto k*kotinu....
Ak chceš aby som sa fakt že nasral len tak ďalej..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.