• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete abych se opět někdy ukázal?

• Ano.

Votes: 31 88.6%
  • Ne.

Votes: 4 11.4%

• Total voters
    35
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TadiklCZE

Aktivní člen
Čau, už někteří mohlu očekávat, že odcházím, nebyl jsem dlouho na serveru, nic jsem nestavěl a přestalo mě to bavit.

Ještě teď si pamatuji ten den, kdy jsem žádal o buildera, den kdy jsem potkal Pekysse (Mithi :p) a on sám mi poradil, myslím že kdybych ho nepotkal, tak bych neměl ani tu snahu se nějak zúčastnit pokoušení se o buildera. Zkoušky bych řekl, že nebyly nějak těžké, vyhovovali mi a stačilo postavit mapy. Trvalo mi týden abych se stal builderem, bylo tak tak rychlé a i tak rychle vše uteklo. Bohužel hra Minecraft mě omrzela, ne úplně protože jsem začal hrát modpacky kde toho není tak málo a mohu dělat stále více a více věcí.

Chci všem poděkovat, za to že jste mě zdravili, povídali si se mnou, pomáhali a hlavně že tu se mnou byli.
Bylo mi obrovskou ctí se stát členem AT na serveru CraftMania, který určitě není nějak malý, na 100% je to server s největším počtem hráčů, kde jsem byl v AT.
Děkuji za to že jste si to přečetli, určitě jestli si budete chtít např. Se mnou zahrát tak klidně napište na discord :).
Užil jsem si to a doufám, že i vy si užíváte celou hru na serveru.
Tak ahoj :(.

Dykol

Odpadlík
Promiň, ale ten název... :D Nadešel*
Jinak, taky mi budeš chybět, sice nějaké problémy s tebou poslední dobou byly, ale když jsi po mně nechtěl kdo ví co, tak jsme spolu vycházeli :D Kdykoliv přijď, rád tě uvidím :)

lyfe

anarchic
Mám tě rád, neměl jsem s tebou problémy, akorát mi občas vadila ta tvoje upřímnost u hráčů. :emoji_smiley: (doufám, že víš co tím myslím).
Tak se teda měj a občas se zastav :d

adyss

Aktivní člen
Tadikle ne neodcházej!Navždy budeš v mém srdci!Doufám že tě někdy na serveru potkám! RIPTadiklCZE 19.11.2017
Tak když tě to nebaví stavět bud helper....ale navždy v mém srdci.

adyss

Aktivní člen
A tadikle eště jednou ode mě máš velké díky že jsi my pomohl s problémy. Navždy budeš v mém srdci.Nikdy na tebe nezapomenu!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.