• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj Začínám být hodně naštvaný čekám 9 dní na vip, no tak waku .. máš tam screen já jsem se předl 5 dny vsadil že budu mít ovip.. No ták

@MrWakeCZ

Byl bych rád kdyby se to začlo nějak řešit .. ať to je aspoň tenhle týden... Plís...

Díky za Odpověď

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Měl bys to tehdy, když už jsem tam psal, že máš doložit ten screen. Tehdy se to převádělo... kdybys to udělal, měl bys to.. bylo to tam jasně napsaný.

Za další, to že máš nervy, já mám taky nervy a převody řeším až když mám čas, což je někdy každý den, někdy 1x za týden. Děláme to né že by jsme byli povinni ale že nechceme aby každý, kdo si změní nick začínal odznova. Takže jestli chceš se nervovat víc, tak ti to můžu dobudoucna zamítnout a nezbyde ti nic, než si neměnit nick. :D

Víš ty co? Jsi **** Já platil a chci to jen sakrá převést ./ Nechci mít nick co jsem měl jako 4 letý díte.. :/ Nikdo nic nedokáže já platil a chci to zpátky ale nemůžu protože prostě nevím jak to funguje u vás ale stačí napsat /pex users group add Apod. apod. to je to takový problém? :/

Jediný co pro mě kdy něco dělal je Sepi :/ Ten mi aspoň převedl money a resky.

Ale já moje ovip nikdy nedostanu, čekám devět dní a budu čekat dýl, ne počkej ty jsi mi to zamítnul to ti teda děkuju :/

Tak asi bych se tu něměl vyjadřovat, ale jak Wejk psal tak to není moc zábavná práce řešit převody VIP nebo nějaké chyby v odesílání SMS.. navíc to dělá furt, aby nebyli nějaký problémy :emoji_slight_smile: A to, že se budeš nervovat tak tím to neurychlíš.. Wejk má i osobní život.. on není jenom Majitelem.. může mít i holku což je další starost :emoji_slight_smile: A né nezamítnul ti to :emoji_slight_smile: Kdyby si uměl číst tak by si zjistil, že ti napsal.: "Takže jestli chceš se nervovat víc, tak ti to můžu dobudoucna zamítnout a nezbyde ti nic, než si neměnit nick. :emoji_smiley:" Což podle mě neznamená, že ti to zamítl :emoji_nerd:

No né, on to napsal tak, že když si budeš někdy znovu náhodou stěžovat a budeš zase "nervní" tak ti to zamítne :) Takhle to myslel :emoji_nerd:

Hm no super.. Já nevim tady se nic nehejbe :( Na nějaký ovip kašlu s craftmanii končím čekám na ovip ale mě to nebaví hrát cítím jakou si zášť vůči A-t za ten rok nebo dva až to ovip budu mít tak si třeba ještě někdy zahraju, i když koho by mrzelo že odejdu

Prosímtě, neboj Wejk ti to dá, ale ať tvoje chování neopakuje ok? :) Chápu, čekáš 9 dní, ale tak máš školu ne? Tak se zatím můžeš učit nebo jít s kámošema ven :emoji_nerd: Navíc Wejk tam psal něco ohledně screenů? Pokuď si mu neposlal screeny, tak nemůžeš čekat, že ti dají VIP :).

Screeny tam jsou a jaký chování, jen píšu a v zásadě se ptám kde je problém já za rok přijdu a třeba budu ovip, ahoj. Jinak díky za vysvětlení, děti jako já co ještě do školy nechodí a nemají přátele toho moc nepochopí..

Už jsem napsal Wejkovi.. řeší to, ale neslibuji, že to bude hned.. Ani nevím zda si to přečetl páč někdy není u počítače a to je ten důvod proč jsem psal, že musí mít čas i na osobní život :emoji_nerd: Pokuď nějaké další otázky máš, klidně to napiš sem.. rád pomůžu nebo vysvětlím pokuď vím :emoji_innocent::emoji_nerd:

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Jak jsem psal, kdyby správně vyplňil formulář a nestěžoval si na všechno, tak už by to měl před týdnem. Nu ale jak tvrdím pořád, kdo počká, ten se dočká... kdo ne, ne :}.

PS: převedeno :}

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.