• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Ahoj lidi,
Rozhodl jsem se, že tady udělám takový malý obrázkový tutoriál - Jak koupit Originální Minecraft přes PaySafeCard.

Ještě než začneme bych chtěl zodpovědět pár dotazů :
1) Proč PaySafeCard ?
PaySafeCard
si může koupit opravdu kdokoliv, bez ohledu na věk nebo pohlaví a také s ní zaplatit, používá se už skoro ve všech online prodejnách her, ba dokonce v samotných online hrách.
2) Jak získám PaySafeCard
PaySafeCard
neboli PSC můžete získat skoro všude, abych to ale ještě více přiblížil, je k dostání na Benzínkách nebo Tipsportech. Prostě do jednoho z těchto podniků přijdete a požádáte dotyčnou osobu u pultu o PaySafeCard na určitou sumu peněz, pak zaplatíte a dostanete lísteček s penězi.

Při koupi hry Minecraft doporučuji koupit dvě PaySafeCard na 300 korun -> Takže celkem 600 KČ.
Pokud se hodláte však koupit jinou hru, zjistěte si kolik stojí a ověřte aktuální kurz eura, aby jste na to měli.

PSC máme, dobrá. Ale co dál ?
Teďko si názorně ukážeme, jak dál postupovat při koupi hry Minecraft.

Najedeme na minecraft.net a vytvoříme si tam účet. Až účet vytvoříme, najedeme na hlavní stránce na GET MINECRAFT.
Až najedete na Get Minecraft, objeví se vám na hoře, jestli chcete koupit Origo na tento účet, nebo koupit Gift Code. Navolíte - For this account (pro tento účet)
Dále navolíme zemi, váš nick ( mě ho to nenabízí, protože mám účet už koupený) a že chceme platit přes PaySafeCard a dáme Purchase.

Až klikneme na Purchase, objevíme se na stránce, kam zadáme Dobíjecí kód/kódy na naší/naše PSC.

Stránky "my paysafecard" si nevšímejte. Pouze zadejte kódy do řádků na levé straně, akceptujte podmínky a dejte zaplatit. Nahoře navíc máte cenu, kolik to bude stát, takže 600 KČ v našem případě stačí.
Až zaplatíte, měl by vám přijít email o potvrzení platby a váš účet se do pár minut aktivuje ( u mě to netrvalo ani půl minuty).
Potom už jenom stáhnete launcher a můžete hrát. Já osobně se do Launcheru přihlašuji přes email, který jsem zadával do registrace účtu.
Potom si můžete změnit skin a být šťastní.

Za špatně zpracované transakce při koupi účtů/gift codů neručím a nenesu zodpovědnost!

Doufám, že jsem vám alespoň trochu pomohl, Delfik.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.