• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

BluePlayer333

Aktivní člen
Zdravím, maniaci. Na serveru Survival jsem asi tak před týdnem objevil nápad, jak si dát spawn vajíčko na hlavu bez jakéhokoliv VIP! Je to zcela jednoduché, jen musíte mít tolik věcí, kolik vám řeknu.

1) Vyplňte si celý, ale CELÝ inventář věcma jako takto

ffewfew.png

2) Jděte do Survival shopu (/warp shop)

3) Najděte sekci spawn vajíček, která je zvadu. Je to tam napsané a kupte si vejce, které chcete.

Výsledek) Výsledek vypadá takto.
2016-10-.png

Dodatečné podmínky: Musíte mít sundanou helmu

/!\ Varování: Nevím, jestli to funguje i na Skyblocku.

Jak jsem na to přišel? Když jsem šel kupovat spawn vajíčko, tak jsem zíral, co se stalo :O Na hlavě se mi objevilo vajíčko

Nevím, jestli je to bug, nebo jestli je to normální. Jo a řekněte mi, jestli tento příspěvek můžu zveřejnit.

Itz_BenyTV

Aktivní člen
Není to bug, jde o to že když máš plný inventář tak se ti kupovaný item dá do levé ruky, pokud ani tam není místo tak item putuje na hlavu no a jak to zaplníš i tam tak ti to vypíše nad hotbarem "Máš plný inventář"

Doporučuji sledovat častěji forum ;) .

1KND1

Velmi známý člen
Muj prispevek byl smazan duvod: Zbytečný příspěvek, který neudává nic okolo tématu., Pokud vim tak tato sekce je na nahlasovani poruseni pravidel ne pro takovehle picoviny tak ten kdo to smazal at si to laskave uvedomi :) pokud tu nebude nic ohledne poruseni pravidel tak to sem nepatri stejne jako moje odpoved do te doby adios

Keyio

00:00 AM
Muj prispevek byl smazan duvod: Zbytečný příspěvek, který neudává nic okolo tématu., Pokud vim tak tato sekce je na nahlasovani poruseni pravidel ne pro takovehle picoviny tak ten kdo to smazal at si to laskave uvedomi :) pokud tu nebude nic ohledne poruseni pravidel tak to sem nepatri stejne jako moje odpoved do te doby adios
1KND1 , uvědomil jsem si to velice dobře a věta "tvl nerikej... " opravdu nespadá do vět, které by posunuli dané téma dopředu, nebo nemá nic společného s tématem.

104/1
(1)Nesmyslná témata, (2)příspěvky nesouvisející s tématem a (3)příspěvky, které neposunou průběh tématu k nějákému dalšímu bodu jsou zakázány. Toto vše spadá do kategorie Post hunting.

Žádný z těchto tří bodů neplatí v sekci "Off-Topic".

Bod (3) platí pouze pro sekci "Stížnosti na vedení serveru"

Tvůj příspěvek jsem vzal jako druhý bod "Příspěvky nesouvisející s tématem". Věta "tvl nerikej... " nemá obsah, který by měl něco společného s daným tématem a i pokud by měl, tak je zde zbytečná a jen tady překáží.

Doufám že vše bylo vysvětleno. Zbytek mi můžeš říct v SZ.

PS: říspěvek se nachází v sekci "Survival". Žádná sekce porušování pravidel apod. pouze informativní věci ohledně daného serveru.

Areigo. (yuck)

1KND1

Velmi známý člen
1KND1 , uvědomil jsem si to velice dobře a věta "tvl nerikej... " opravdu nespadá do vět, které by posunuli dané téma dopředu, nebo nemá nic společného s tématem.

104/1
(1)Nesmyslná témata, (2)příspěvky nesouvisející s tématem a (3)příspěvky, které neposunou průběh tématu k nějákému dalšímu bodu jsou zakázány. Toto vše spadá do kategorie Post hunting.

Žádný z těchto tří bodů neplatí v sekci "Off-Topic".

Bod (3) platí pouze pro sekci "Stížnosti na vedení serveru"

Tvůj příspěvek jsem vzal jako druhý bod "Příspěvky nesouvisející s tématem". Věta "tvl nerikej... " nemá obsah, který by měl něco společného s daným tématem a i pokud by měl, tak je zde zbytečná a jen tady překáží.

Doufám že vše bylo vysvětleno. Zbytek mi můžeš říct v SZ.

Areigo. (yuck)
a uvedom si ze tento prispevek spada do off-topic ;)

Keyio

00:00 AM
a uvedom si ze tento prispevek spada do off-topic ;)
Mám pravomoci odpovědět danému hráči v tématu, pokud to nebude spam.
Jak jsem již napsal, zbytek mi vypiš do SZ. Nehodlám tu sám zbytečně porušovat pravidla.

Jinak to byl další příspěvek zbytečný v tomto tématu. Pokud si chceš promluvit. Jsem na TSku.

V opačném případě prosím, použíj SZ.

Děkuji

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.