• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dobrý den, byl bych moc rád kdyby se přidal nějaký plugin pro hráče aby si mohli givovat headky hráčů.
Byl bych moc rád kdyby se přidal.... :)

Děkuji za odpověď @MrWakeCZ

Gangster_CZ váš andílek :D

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Hele ja bych byl taky rad :) ale uz je to takle tak.. nevim jestli to zase udelaji :) ale jinak dobrej napad treba na lobby bych chtel aby z CraftBoxu se dostavali i treba hlavy ze Clenu jako na pr. z Iluminatu,Aktivnich Clenu a treba nakych Clenu :D

Delfik

Člen
Hele ja bych byl taky rad :) ale uz je to takle tak.. nevim jestli to zase udelaji :) ale jinak dobrej napad treba na lobby bych chtel aby z CraftBoxu se dostavali i treba hlavy ze Clenu jako na pr. z Iluminatu,Aktivnich Clenu a treba nakych Clenu :D
Ilumináti, respektive někteří bývalí adminé tam mají hlavu.
Dávat tam hlavy hráčů mi přijde jako zbytečnost, vzhledem k tomu, kolik zde hraje lidí.

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Ilumináti, respektive někteří bývalí adminé tam mají hlavu.
Dávat tam hlavy hráčů mi přijde jako zbytečnost, vzhledem k tomu, kolik zde hraje lidí.
:O to jsem nevedel ze.. ale prece Aktivni hracu tu neni tolik :/ ale asi to bude zbitecnost

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.