• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

PrdimHranolky

#VolímMencla
Jak @_Shanny_ chtěla, tak jsem se zeptal online členů AT a i hráčů na názor na AT.
Přeju hezké čtení, názor si udělejte sami :emoji_slight_smile:

Kdyby někdo chtěl přidat svůj názor, tak bud' sem a nebo může mně do SZ na Discordu.
Další názory budu přidávat v průběhu.

Doufám, že si to převážně AT přečte a díky tomuto příspěvku zjistíte, co zlepšit a tak podobně.

Chtěl bych poděkovat všem, kteří mi odpovídali.

Naposledny upraveno:
Jak @_Shanny_ chtěla, tak jsem se zeptal online členů AT a i hráčů na názor na AT.
Přeju hezké čtení, názor si udělejte sami :emoji_slight_smile:

Kdyby někdo chtěl přidat svůj názor, tak bud' sem a nebo může mně do SZ na Discordu.
Další názory budu přidávat v průběhu.

Doufám, že si to převážně AT přečte a díky tomuto příspěvku zjistíte, co zlepšit a tak podobně.

Chtěl bych poděkovat všem, kteří mi odpovídali.
V ceskym AT sou individua protoze MC admin je asi tak oblibene ako učitel xD

Misto individum si dej libovolne slovo

Btw skvele cteni

Tato stranka byla pro jistotu archivovana pomocí WayBack machine zde: https://web.archive.org/web/20170817233538/https://craftmania.cz/tema/nazory-at-a-hracu-na-at.26426/

_AnNie

Dark Queen of the Sith
No já nevím, ale je to asi člověk od člověka, stačí nebýt hnusný na lidi a ono to už pujde
Dneska si ale většina lidí pod představou "nebýt hnusný" vybaví spíš lezení do zadních otvorů, než-li určitý neutrální postoj.

Dykol

Odpadlík
Dneska si ale většina lidí pod představou "nebýt hnusný" vybaví spíš lezení do zadních otvorů, než-li určitý neutrální postoj.
Pravda pravdoucí :D Ale kritiky je vždy potřeba, stejně jako pozitiv, aby daný věděl v čem pokračovat/co zlepšit.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.