inde tiez zacnes odznova, takze mi povedz, k comu ti to bude? ja som bol tiez jeden z prison nerdov, mal som totalne vsetko na max (aj explosive 3 atd, full upgrade mec, luk atd) a nahodou mi nevadi, ze o to prijdem. je to hra, mas sa zabavit a nie starat sa o nejake blbe veci na virtualnej hre.Ahojte :emoji_relaxed: ,
Na CraftManii hraju hodně často a to hlavně kvůli Prisonu, protože jsem lepší nenašel. Dalo mi to hodně práce sehnat tolik drahých věci a najednou teď to všechno smažete??? Jestli Prison 2 nahradíte tak tento server pustím z hlavy a když na něj někdy narazím řeknu si ne, nepůjdu to znova hrát nebo mi zase vše vymažou a budu zas zbytečně naštvaný. Takže bych byl rád kdyby se to nestalo. Podle mě by bylo lepší nenahrazovat to a udělat normálně Prison 1 a Prison 2 jako u Creative.
No tak to je zatím vše co si o tom myslím a snad se mnou někdo souhlasí.
Nevím jak je tu prison dlouho, ale aspoň 2,5 roku jo. Za tu dobu většina serverů zkrachuje/zkončí, takže buď rád že si hrál tuAhojte :emoji_relaxed: ,
Na CraftManii hraju hodně často a to hlavně kvůli Prisonu, protože jsem lepší nenašel. Dalo mi to hodně práce sehnat tolik drahých věci a najednou teď to všechno smažete??? Jestli Prison 2 nahradíte tak tento server pustím z hlavy a když na něj někdy narazím řeknu si ne, nepůjdu to znova hrát nebo mi zase vše vymažou a budu zas zbytečně naštvaný. Takže bych byl rád kdyby se to nestalo. Podle mě by bylo lepší nenahrazovat to a udělat normálně Prison 1 a Prison 2 jako u Creative.
No tak to je zatím vše co si o tom myslím a snad se mnou někdo souhlasí.
Já tu hraju zhruba 2 roky možná 2,5 a prison už tu byl od té doby.Nevím jak je tu prison dlouho, ale aspoň 2,5 roku jo. Za tu dobu většina serverů zkrachuje/zkončí, takže buď rád že si hrál tu
Az sa urobi prison v2, ktory bude mat napriklad pvpmine (moj napad) a x novych a lepsich veci, zatial sa nevie kedy bude, ale do konca roku by mohol byt.Btw. Kdy to chcete ukončit?
OMUJBOZETONENIPRAVDA Omylem jsem ti dal facepalm promiň mám tlusté prsty