• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Viem že vela hračov sa na prison 2 ťeší ale konečne som niečoho dosiahol a nechcem aby bol aktualny prison zrušeny. A niesom jediný. Prosím nezrušte aktuálny prison

_yyySepii

Antichr†st
Víš, ono nic nemůže zůstat zaostalé, a tak s tím i Prison1. Prison2 se již plánuje několik měsíců, dokonce už přes půl rok a stále nikde a nikde není. Je jasné, že některé hráče to poštve, ale uvědomte si, že je to posun vpřed, na který čeká hodně lidí. Nebudete jediní, kteří začnou odznova. Nepočítám avengergirl, která má v podstatě s TwoPairsem 1Q (každý inviduálně) a oba dva se také těší na Prison2. Prison2 přinese daleko více možnosti a také je takovou "pojistkou" pro znovu-oživení Prisonu. Podívej se, kolik tam aktuálně denně hraje hráčů..průměr je 10-30. Na Prison2 by se, co tak vím z mých vlastních zkušeností, vrátilo dost lidí i ze starší komunity CM.
Zkrátka, Prison1 je už starý a dost lidí omrzel. Ono je sice fajn, že se snažíte zanechat tento, ale v tomto Prisonu není žádná budoucnost a na to musíte taky myslet.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Takže,
na prisonu jsem hrál ještě za nick OldaPolda88 a mám z té doby asi 150B. V té době byl prison celkem oblíbený, a to znamená, že všichni co tam hráli a hrajou, mají strašně moc money. A to je strašně OP.
Berte zavedení prisonu2 jako takový wipe a rozhodně nejste sami, kdo přijde o svoje peníze a věci.

Dle mého je zavedení prisonu2 a zrušení aktuálního prisonu, dobré.

Olli

Krosta8

Prostě Keighto
Přesně jak píše Sepijak a Olli. Tento prison je už dost dlouho a hráči už prakticky všechno mají, žádný další cíl před sebou nemají. Ti nový tam ani nechtějí začít, protože ostatní mají vlastně "hotovo" a jen tak tam chodí pokecat a občas do něčeho kopnout. Propadne nováčkovi pošlou nějaké "drobné", které ho rychle vyšoupnou nahoru a to je potom o ničem, To musíte uznat sami.

A jak psal Sepijak, tak jistě se vrátí i dost hráčů, co tam hrál i dříve, když byl ještě server oblíbený a "nový".

KotixxCZ

Nový člen
Ahojte :emoji_relaxed: ,
Na CraftManii hraju hodně často a to hlavně kvůli Prisonu, protože jsem lepší nenašel. Dalo mi to hodně práce sehnat tolik drahých věci a najednou teď to všechno smažete??? Jestli Prison 2 nahradíte tak tento server pustím z hlavy a když na něj někdy narazím řeknu si ne, nepůjdu to znova hrát nebo mi zase vše vymažou a budu zas zbytečně naštvaný. Takže bych byl rád kdyby se to nestalo. Podle mě by bylo lepší nenahrazovat to a udělat normálně Prison 1 a Prison 2 jako u Creative.

No tak to je zatím vše co si o tom myslím a snad se mnou někdo souhlasí.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Na CraftManii hraju hodně často a to hlavně kvůli Prisonu, protože jsem lepší nenašel. Dalo mi to hodně práce sehnat tolik drahých věci a najednou teď to všechno smažete??? Jestli Prison 2 nahradíte tak tento server pustím z hlavy a když na něj někdy narazím řeknu si ne, nepůjdu to znova hrát nebo mi zase vše vymažou a budu zas zbytečně naštvaný. Takže bych byl rád kdyby se to nestalo. Podle mě by bylo lepší nenahrazovat to a udělat normálně Prison 1 a Prison 2 jako u Creative.

inde tiez zacnes odznova, takze mi povedz, k comu ti to bude? ja som bol tiez jeden z prison nerdov, mal som totalne vsetko na max (aj explosive 3 atd, full upgrade mec, luk atd) a nahodou mi nevadi, ze o to prijdem. je to hra, mas sa zabavit a nie starat sa o nejake blbe veci na virtualnej hre.

koza37

Iluminát

Nevím jak je tu prison dlouho, ale aspoň 2,5 roku jo. Za tu dobu většina serverů zkrachuje/zkončí, takže buď rád že si hrál tu

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Nevím jak je tu prison dlouho, ale aspoň 2,5 roku jo. Za tu dobu většina serverů zkrachuje/zkončí, takže buď rád že si hrál tu
Já tu hraju zhruba 2 roky možná 2,5 a prison už tu byl od té doby.

iGniSsak

Vlastní popis
Developer
CraftMania sa po tých 2 rokoch a viacej ako Prison existuje dosť posunula. Prison servery upadajú, lebo všetci chcú hrať iba minihry/creative/survival/skyblock. Rozhodnutie na nový Prison 2.0 mohlo byť to najlepšie, načo robiť furt to isté dokolečka a keď sa ponúkajú aj nové funkcie a možnosti tak prečo nie? Stačí stráviť na Prisone pár týždňov a máš prakticky "všetko" - najvyšší prestige, multiplier a najvyššie možné výhody. Ja dúfam, že Prison 2.0 prinesie niečo úplne nového čo tu ešte nebolo. Prison na CZ/SK už nenájdeš tak ľahko, tie servery upadli. CM by to mohlo napraviť. :emoji_sunglasses:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.